FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Musíme Bohemce vnutit naši hru, říká před sobotou Vlastimil Hrubý

Musíme Bohemce vnutit naši hru, říká před sobotou Vlastimil Hrubý Z n o j m o - Jen dva znojemští hráči zasáhli do všech čtyř předešlých soubojů proti Bohemians 1905 v domácí poháru, druhé a první lize. Jedním z nich je Roman Hříbek, a tím druhým pak brankář Vlastimil Hrubý. Právě jeho jsme se zeptali na našeho nadcházejícího sobotního soupeře, kterým budou právě klokani.

 
 
 

Ty jsi pamětníkem všech čtyř minulých utkáních proti Bohemians 1905, ať už v poháru, druhé, či první lize. Vždy platilo, že domácím tým zvítězil. Jak to bude nyní, když v podstatě musíte hrát v Brně? Nesmaže se tím pádem toto pravidlo?
Myslím, že už jsem si za tu dobu zvykli a některé "domácí" výsledky ukázaly, že už jsme tam skoro doma (s úsměvem). Kdyby pokračovalo pravidlo, že domácí vyhraje, tak by to bylo jedině dobře. Tento zápas potřebujeme zvládnout a vyhrát.

Sobotní zápas bude poměrně hodně důležitý. Berete to v kabině jako další běžný ligový zápas, nebo tomu dáváte větší váhu?
Samozřejmě trenér nás na důležitost tohoto utkání upozorňuje. Myslím, že čím víc se bude utkání blížit, tím víc si to bude každý uvědomovat. Navíc pojedeme i na předzápasové soustředění, což nebývá moc u domácích utkáních zvykem. Takže se pro úspěch dělá úplně vše.

Co by mohlo na klokany platit?
Musíme hrát svojí hru, běhavý fotbal, centry ze strany. Bohemka bude hrát to svoje, je to zarputilý, bojovný tým. My se jim v tomto budeme muset vyrovnat a vnutit jim naši hru.

Co bude naopak dle tebe nejsilnější zbraní Bohemky, bude to ta zmiňovaná bojovnost?
Bohemka bude hrát prakticky o vše, takže do utkání půjde se vším všudy. Mají Lietavu, takže očekávám, že všechny míče a nákopy půjdou na něj. Na to si musíme dávat pozor.

Mohl bys na závěr pozvat fanoušky na sobotní utkání?
V prvé řadě bych jim chtěl poděkovat za výjezd na Slavii, to bylo super a jen tak dále. A v sobotu, ať nás přijdou podpořit v co nejvyšším počtu. Přece jen Brno je takové specifické, že se tam nikomu moc nechce. Jsme rádi za každou návštěvu, čím víc, tím lépe. A fanouškům samozřejmě za jakoukoliv podporu děkujeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies