FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tibor Duda: Todor s Petrem nám hodně pomohli

Tibor Duda: Todor s Petrem nám hodně pomohli J e v i š o v i c e - Trenér juniorka Tibor Duda v pondělí mohl poprvé na jaře s klidem a spokojeností hodnotit výhru. Znojmo zvítězila 4:1 nad Slováckem a dočkalo se prvního jarního tří bodového úspěchu. Našemu týmu hodně pomohla i pomoc zkušených hráčů v podobě brankáře Petra Drobisze a Todora Yonova.

 
 
 

S utkáním proti Slovácku musí panovat spokojenost?
První jarní vítězství, myslím, že zcela zasloužené. Přehráli jsme soupeře v důrazu i agresivitě a navíc vstřelili čtyři branky. S předvedenou hrou i výsledkem musím být spokojen.

Spadl vám trochu kámen ze srdce, že přišla konečně výhra?
Každý zápas je pro mě důležitý. Jsem rád, že hráči plnili to, na co jsem je upozorňoval. Na umělé trávě v Jevišovicích se nedá vymýšlet nějaký velký fotbal. Dali si říct, takže jsem spokojený.

Proti Slovácku nastoupili velezkušení Petr Drobisz a Todor Yonov. To musela být velká pomoc?
Určitě. Jak Petr Drobisz, tak Todor, svým řízením hry na hřišti pomohli opravdu hodně. Vzali to profesionálně.

Dá se říct, že fungovali na hřišti jako vaše prodloužená ruka?
Mladým klukům hodně pomohou, i slovem, i výkonem. Z tohoto pohledu to byl pro naše mladé kluky obrovský přínos.

Probrali jsme pozitiva, dala se najít v pondělním utkání i nějaká neagativa.
Vždy je co zlepšovat, nikdy příliš nechválím. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies