FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pomalu se do toho dostávám, říká po zranění Peter Gál-Andrezly

Pomalu se do toho dostávám, říká po zranění Peter Gál-Andrezly Z n o j m o - Zimní znojemská posila Peter Gál-Andrezly se těsně před startem jarní části Gambrinus ligy zranila. Nyní už je slovenský záložník fit a herní pohodu nabírá v juniorce. Té pomohl v pondělí gólem k výhře nad Slováckem a doufá ve svůj brzký debut v české nejvyšší fotbalové soutěži.

 
 
 

Juniorka je pro tebe spíše takovou přestupní stanicí na rozehrání po zranění. Jak jsi se cítil na hřišti?
Je to už lepší. Je pravda, že jsem delší čas nehrál, protože jsem byl zraněný. Měl jsem trochu neštěstí se svalem. Začal jsem dříve trénovat a opět se to zranění obnovilo. Nyní jsem šel hrát za juniorku, což je velmi dobré na rozehrání. I když jsem nebyl úplně spokojený s výkonem. Ale pomalu se do toho dostávám, škoda těch nevyužitých šancí, které jsem nedal.

Jde na tobě vidět, že ty neproměněné možnosti hodně mrzí.
Strašně mě to mrzí. Při té poslední šanci, kdy jsme šli dva sami na brankáře, jsem čekal, že dám pas před prázdnou bránu. Nebyl jsem si ale úplně jistý, poté už jsem byl blízko i brankáře. Dával jsem přihrávku pozdě a trefil jsem gólmana do nohy. Mrzí mě to, mohl být i lepší výsledek a pomohl bych i sám sobě.

Ale jeden gól ti tam spadl.
Mám radost, ovšem mohlo to být lepší a mohl jsem mít i trochu více sebevědomí při některých situacích.

Do Znojma jsi přišel v zimní přestávce jako posila A-týmu. Ovšem v prvních startech v Gambrinus lize vám zabránilo zranění. Srazilo tě to dolů psychicky, že zranění přišlo zrovna v tak v nevhodnou dobu? V přípravě jsi měl solidní formu.
Určitě mě to dostalo trochu dolů, v životě jsme neměl takové problémy se zraněním. Pak jsem přišel do Znojma a byl jsem mimo v podstatě tři týdny, což mě mrzí. Je mi líto, že jsem nemohl pomoci A-týmu v boji o záchranu.

Proti Slovácku nastoupili i velezkušení brankář Petr Drobisz a znojemský kapitán Todor Jonov. Bylo to hodně znát?
Pomohlo to. Drobasz s Tošim to dobře organizovali. Hned v úvodu nás brankář podržel a Toše zařídil první gól.

Slovácko vás v utkání ani příliš nepotrápilo?
Od začátku jsme měli převahu. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Mohlo to klidně skončit i větším brankovým rozdílem.

Jak se hrálo v nepříjemném počasí? Bylo hodně větrno, přišla i dešťová přeháňka a zimě nemluvě.
I počasí ovlivnilo hru. V první půli to byla spíše taková nakopávaná a hodně soubojů.

A-tým hraje v neděli na Spartě. Doufáš ve svůj debut v Gambrinus lize?
Je to na trenérovi. Nevím, jestli jsem ho výkonem proti Slovácku přesvědčil. Byl bych samozřejmě rád, kdybych mohl na Spartě nastoupit a pomoci týmu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies