FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér juniorky Tibor Duda: Rozhodla dobře zvládnutá první půle

Trenér juniorky Tibor Duda: Rozhodla dobře zvládnutá první půle Š a t o v - Po čtvrtečním domácím utkání proti Bohemians 1905 mohl trenér Tibor Duda spokojeně hodnotit druhou jarní výhru. Velmi kladně viděl hlavně první půli, ve které jeho svěřenci třemi góly v podstatě rozhodli o pozdější výhře 3:1. Daleko menší spokojenost už však vládla s herním projevem v dějství druhém, kdy nechal náš tým soupeři až příliš velkou iniciativu.

 
 
 

První půle asi byla stěžejní v celém utkání?br> To je pravda. Dobře jsme zvládli první půli, v proměňování šancí jsme byli takřka stoprocentní. I proto jsme vedli po první části 3:0. I přes důraznou domluvu o přestávce, že se hraje na dva poločasy, aby hráči nepodlehli nějakému uspokojení, jsem to opět viděl. S druhou půlí už tak velká spokojenost tedy nebyla. I tak si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

Říkáte, že s druhou půli jste nebyl spokojený. To jste ještě musel mít pořádné vrásky. Zdálo se mi, že byl tým místy hodně pasivní?br> Byli jsem pasivní, přestali jsme běhat. A na to jsem hráče právě upozorňoval, že nemohou být spokojení ani za stavu 3:0, a ať hrají jak v první půli. Nicméně v těch hlavách to asi mají nějak zakódované, že se při takovém vedení nemůže nic stát. Ale ono se mohlo stát.

Když to vezmu z druhé stránky, v úvodu jara týmu příliš nevycházeli začátky utkání, tady je vidět velký posun k lepšímu.br> Už si to trochu sedlo. Až na nějaké výjimky hrajeme ve stabilnějším složení, takže kluci jsou na sebe zvyklí. Doufám, že výkon půjde ještě nahoru.

Do utkání zasáhl nový hráč na zkoušku útočník Saglam. Bylo to sice jen pár minut, můžete i přesto ohodnotit jeho výkon?br> Bylo to jen pár minut, první zápas. Takže nějaké velké hodnocení tam nemůže být. Jestli budeme tohoto hráče zkoušet dále, se ještě uvidí.

V minulém zápas byl testován japonský hráč Okujama. Jak to vypadá s ním?br> Ten už odjel domů. Neuspěl na testech.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies