FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vidím to na remízu, tipuje brankářská legenda Josef Hron

Vidím to na remízu, tipuje brankářská legenda Josef Hron Z n o j m o - Je velkou legendou Zbrojovky Brno, vždyť s ní slavil jako brankář dosud jediný brněnský titul mistra ligy. V Brně také dlouho působil jako trenér brankářů. Nyní se však přesunul ještě více na jih - do Znojma. Zde působí jako jeden z trenérů u kategorie U19 a na starosti má především mladé brankářské naděje. Nemohli jsme se tedy Josefa Hrona nezeptat, jak vidí nedělní ligový duel Znojmo se Zbrojovkou.

 
 
 

Jak tipujete nedělní duel Znojmo - Brno?
Je těžké na to odpovídat, protože je to zápas o pomyslných šest bodů. Tipuji to tak, že to bude dělba bodů. Zbrojovka má v nohou pohárový zápas se Slavií, myslím, že jí to ubralo trochu sil.

Možná trochu zbytečná otázka, ale půjdete se na utkání podívat?
Samozřejmě, že půjdu! (s úsměvem)

Kde to vaše srdce nyní je? Vy jste velká legenda Zbrojovky, momentálně jste však trenérem ve Znojmě.
(S úsměvem) V Brně jsem toho spoustu prožil. Momentálně jsem tady ve Znojmě. Znojmákům přeji jen to nejlepší, aby se v lize zachránili a postavil se stadión. Když jsem působil v Brně, tak jsme stadion nepostavili a nemáme ho tam dodnes. Věřím, že se to ve Znojmě povede.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies