FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhý domácí zápas v řadě, juniorka dnes hostí Teplice

Druhý domácí zápas v řadě, juniorka dnes hostí Teplice Z n o j m o - Vložené čtvrteční kolo Juniorské ligy má náš tým zdárně za sebou. Nyní je před ním další domácí výzva. V Šatově se utkání s trápícími se Teplicemi, které na jaře doposud nevyhrály a získaly pouhý bod. I dnes můžete přijít Znojmo do Šatova podpořit. Výkop je ve 16:30 a jste srdečně zváni.

 
 
 

Teplicím se na jaře zrovna dvakrát nedaří. Za vše mluví to, že se ve druhé části ligy nepovedlo teplickým mladíkům ještě ani jednou vyhrát. Ze sedmi zápasů dokázali získat pouhý bod a naposled prohráli doma 0:3 s Příbramí. Problémem je především poměrně velké množství inkasovaných gólů - 7 zápasů, 21 inkasovaných gólu. I proto se Teplice nacházejí až na 17. příčce tabulky se ziskem 26 bodů. Proti Znojmu by rády tuhle nepříjemnou sérii bez výhry prolomily.

1.SC Znojmo FK - FK Teplice
Pondělí 7.4.2014 (16:30 hod. - Šatov)

Náš tým sice na jaře také zrovna nezáří, dokázal si už však alespoň připsat dvě domácí výhry. Tu poslední pak v minulém kole proti Bohemians 1905. Z umělé trávy se Znojmo přesunulo do Šatova, který mu zřejmě svědčí. Svěřenci trenéra Dudy zde za celou sezónu odehráli dvě utkání a obě vyhráli. Vzhledem k posledním výsledkům soupeře půjdou do utkání jako favorit. V sestavě by se mohl objevit i nejlepší střelec juniorky a Hráč minulého kola Petr Kisrchner.

Porovnání týmů

32 bodů 16 místo v tabulce
48:66 skóre
20 bodů doma
26 bodů 17. místo v tabulce
30:52 skóre
8 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies