FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mladá Boleslav? Tým, který doma na jaře ještě neprohrál

Mladá Boleslav? Tým, který doma na jaře ještě neprohrál Z n o j m o - Nový trenér, jarní domácí neporazitelnost, útok na evropské poháry - tak se dá ve zkratce charakterizovat Mladá Boleslav. Středočeši navíc mají Znojmu po podzimu, co oplácet. Po minulém zaváhání na hřišti Jihlavy by se pak neradi dovolili nějaké zaváhání. Ovšem i Znojmo potřebuje body jako sůl. Týmy ze spodních příček se nebezpečně dotahují.

 
 
 

Jestli v zimní přestávce zmínit nějakou jednu změnu v Mladé Boleslavi, bylo by to určitě angažování nového trenéra. Ladislava Mináře vystřídal na lavičce všem fanouškům českého fotbalu dobře známý stratég Karel Jarolím. Klub si od něho sliboval především konzistentnější a kvalitnější výkony týmu a samozřejmě také útok na evropské poháry.

FK Mladá Boleslav - 1.SC Znojmo FK
Neděle 13. 4. 2013 (17:00 hod.)

Jarní část Gambrinus ligy zatím ukazuje, že trenér Jarolím si vede velice dobře. Boleslav zvládla těžké souboje s přímými konkurenty Duklou Praha a Teplicemi a drží se na třetí pozici tabulky. Náskok je však minimální. Jediné zaváhání přišlo až v minulém kole na půdě štiky jara Jihlavy. Zmínit však také musíme vypadnutí ve čtvrtfinále domácího poháru s Jabloncem. Středočeši mají ale stále vše velmi dobře rozehrané a dá se říct, ve svých rukou.

Delegace rozhodčích
Marek - Štěrba, Hock - Houdek

Velká variabilita sestavy, to je hlavní devíza boleslavského týmu. Stačí se podívat na útok, kde máme pět nesmírně kvalitních útočníků - Chramosta, Štajner, Magera, Nešpor, Šultes (na Znojmo vykartovaný). Trenér Jarolím má tak v podstatě velmi příjemné starosti. V záloze pak tvrdí muziku David Jarolím a v reprezentační formě hrající Jasmin Ščuk. Musíme také zmínit dobrou jarní formu na domácí půdě. Boleslav na jaře doma ještě neprohrála.

Trenéři před zápasem

KAREL JAROLÍM (MLADÁ BOLESLAV) - Bylo by smutné, kdyby nás porážka s Jihlavou rozhodila a nenavázali jsme na předchozí výhry. Proto se chceme hned proti Znojmu vrátit na vítěznou vlnu a udržet se na třetím místě v tabulce (zdroj: Jaroslav Kára/deník.cz)

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) -Je to velice kompaktní celek s velkou kreativitou hráčů. Můžeme vzít třeba Jarolíma, který dokáže dobře měnit styl a tempo hry. Je to dirigent, který celou hru Boleslavi řídí. Myslím, že Karel Jarolím nachystá tým velice dobře. Je to náročný kouč, který vyžaduje od hráče disciplínu.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - FK Mladá Boleslav 2:0 (1:0)
Branky: 24. Vašíček, 88. Hrošovský.

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Hnaníček (C), Odehnal, Cihlář – Reljić (69. Helísek), Buchta (80. Hrošovský), Okleštěk, Lacko, Crnkić – Vašíček (87. Tomeček). Trenér: Leoš Kalvoda.

FK Mladá Boleslav: Miller (46. Diviš) – Kysela, Johana (C), Fabián (46. Bořil), Kúdela – Štohanzl, Ščuk, Štajner, Jarolím, Chramosta (68. Šultés) – Nešpor. Trenér: Ladislav Minář.

Stěžejní hráči soupeře

Ondřej Kúdela Jasmin Ščuk David Jarolím Martin Nešpor
1980
Odehraných minut
9
Góly
10
Asistence
9
Góly

Porovnání týmů

3. místo v tabulce 40 bodů
43:25 skóre 1,87 gólů na zápas
8 čistých kont 53 žlutých karet
1 červená karta 26 bodů doma
11. místo v tabulce 23 bodů
26:32 skóre 1,13 gólů na zápas
7 čistých kont 60 žlutých karet
3 červené karty 7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies