FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Todor Yonov: Bude to těžký zápas, ale ničeho se nebojíme

Todor Yonov: Bude to těžký zápas, ale ničeho se nebojíme Z n o j m o - Je téměř jisté, že až bude náš celek v neděli od 17:00 vstupovat na trávník k duelu v Mladé Boleslavi, povede ho kapitán Todor Yonov. Pro zkušeného hráče to bude druhý start na jaře v základní sestavě a stejně jako jeho spoluhráči a celý tým věří, že nepojedou ze středu Čech s prázdnou.

 
 
 

Todore, jak vidíš ve svých očích příštího soupeře?
Uvědomujeme si sílu soupeře, víme, o co jde. Boleslav bojuje o evropské poháry a chce se udržet na třetí pozici. Chystáme se na to, že to bude těžký zápas, ale samozřejmě ničeho se nebojíme, nemáme strach a jedeme tam zvítězit.

Kdybys mohl zmínit silné stránky Boleslavi, jaké by to byly?
V kolektivu, v technickém fotbalu, hře po stranách a kompaktnosti. Je to velice kvalitní mužstvo, doma předvádí dobré výkony.

Mladá Boleslav bude jistě velmi obezřetná vzhledem k tomu, že s námi na podzim prohrála.
Každý zápas je jiný. V domácím prostředí před vlastními fanoušky chce každý tým vyhrát, a bude to určitě chtít i Boleslav. Určitě má soupeř vzhledem k tomu podzimnímu utkání větší respekt a připraví se na sto procent. Budou tedy obezřetní, ale my se musíme soustředit na sebe.

Boleslav má v ofenzivě hodně kvalitních útočníků, připravuješ se speciálně na někoho?
Na někoho zvlášť určitě ne. Připravuji se tak, jako před každým zápasem.

Bránit boleslavský útok bude jistě hodně náročné, v tomhle naši obranu už ale dokonale prověřila Sparta.
Sparta je momentálně nejlepší tým u nás, ale Spartu bych už nechtěl rozebírat, to už je minulost. Každopádně i Boleslav má velmi kvalitní útok, uvidíme večer.

Do Boleslavi jste odcestovali už v sobotu, tedy den před utkáním. Jaké to má podle tebe výhody, kromě odpadlé únavy z dlouhého cestování?
Má to své výhody, mužstvo je pohromadě už den před zápasem a společně se soustředí na utkání.

Vítězství, nebo bod?
Nejsem poraženecký typ, takže jdu vždy pro vítězství. Chceme, přejeme si to a uděláme pro to maximum.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies