FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 potvrdila skvělou jarní domácí formu, daří se i U17

Z n o j m o - Doma se na jaře U19 velmi daří, po Spartě Brno a HFK Olomouc se jí povedlo porazit i Břeclav. Z dvanácti možných bodů tak vytěžila plných devět. Na vlastním hřišti se vede i sedmnáctce, která podruhé na jaře vyhrála a unikla z poslední pozice tabulky. Ostatní týmy už tolik výsledkově úspěšné nebyly, výhru už brala pouze U13, která jako jediná dokázala zdolat Prostějov.

 
 
 

U19

19. kolo / 1.SC Znojmo FK - MFK Břeclav 5:0 (1:0)
Branky Znojma: Janák 2, Pokorný, Bogner, Vala.

1.SC Znojmo FK: Bula - Kunst (28. Kolegar), Slavík, Pokorný, Šálek - Borovec (53. Kolařík), Vala, Le Minh, Uchenna - Janák, Bogner.

Znojmo pokračuje v dobré jarní domácí formě. Tentokrát si ve Slupu poradila jednoznačně s Břeclaví 5:0, i když těsný výsledek po první půli sliboval ještě dramatickou podívanou. K té však nakonec nedošlo. Na jaře odehráli svěřenci trenéra Kafky tři domácí zápasy a všechny vyhráli. Společně s podzimem to děla pětizápasovou neporazitelnost na "vlastním" hřišti. V tabulce je z toho páté místo s tříbodovou ztrátou na čtvrtou Kroměříž.

Trenér Znojma Róbert Kafka - Malé derby s Břeclaví vyznělo jasně pro nás. Na velkém hřišti ve Slupu jsme odehráli dobré utkání. Všichni hráči přistoupili k utkání zodpovědně s nasazením a naše vítězství je po zásluze oceněné pěti brankami. Jsem s výsledkem i výkonem spokojený.


U17

23. kolo / 1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec 1:0 (1:0)
Branky Znojma: Lanšperský.

1.SC Znojmo FK: Jaroš - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan - Tuza (56. Ondrovčák), Ondrák, Kříž J., Flachs - Fukal, Landšperský

Sedmnáctce se na podzim vůbec nedařilo. Na jaře však bojuje jako lev. Připsala si už druhé vítězství, na podzim to přitom bylo pouhé jedno. Další tři body odpoutaly Znojmo od posledního místa v tabulce, a to rovnou o tři pozice nahoru. S Třincem to byla hlavně ubojovaná výhra, ale i takové body se cení. O osudu utkání rozhodla jediná trefa Landšperského a především nemohoucnost Třince v proměňování šancí.

Trenér Znojma Miroslav Paul - V první půli jsme byli horším týmem. Z první vážnější situace, které přišla až ke konci první půle jsme se dostali do šťastného vedení. Třinec nás přehrával v prvním poločase úplně ve všem, ale i takový je fotbal a my jsme po prospané první půli vedli. Druhý poločas to byl již spíše boj a my jsme vítězství ubojovali. Cením si dnes hlavně třech bodů a čistého konta, herně to mělo k ideálu velmi daleko.


U16

23. kolo / 1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec 0:2 (0:2)

1.SC Znojmo FK: Anderle - Svoboda, Švejda, Dufek, Kulíšek - Foist, Šmíd, Procházka, Švejkar - Fiala, Bastl (Jordán, Bálka).

Po dobrém výkonu v minulém utkání na hřišti silné Jihlavy si Znojmo vybralo špatný den. Herně se mu nedařilo a především v první půli se to projevilo na dvou obdržených gólech. Tyto dvě třinecké branky také nakonec rozhodly o osudu utkání. Soupeř se po výhře na náš tým dotáhl a dokonce ho o skóre v tabulce přeskočil. Znojmo je jedenácté.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Hráče jsem oproti minulému utkání v Jihlavě, kde jsme sahali i po vítězství, nepoznával. V první půli jsme byli horším týmem. Chyběla nám bojovnost, nasazení a vůle chtít utkání zvládnout. Ve druhé půli jsme hru zlepšili a vytvořili si i některé šance, které jsme však neproměnili.


U15

21. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 3:0 (2:0)

1.SC Znojmo FK: - Koukal (36. Valenta) - Křivánek, Novotný, Kormoš, Rehberger (50.Kochan) - Novák (60. Koch), Moravec, Burda, Škarka - Bořil, Švarc (60. Veselý).

Svěřence trenéra Dvořáka nečekalo v Prostějově nic jednoduchého, a to se také potvrdilo. Domácí nakročili k výhře již v první půli, kdy se dvakrát prosadili. Neproměněné šance našeho týmu pak v druhé části ještě potrestali třetím gólem. I přesto zůstává Znojmo v tabulce na sedmém místě stále před Prostějovem.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Proti kvalitnímu soupeři jsme v prvním poločase tahali za kratší konec a domácí nás potrestali v závěru poločasu ze dvou standardních situací. Ve druhé půli jsme hru opticky vyrovnali, měli jsme i dvě stoprocentní šance, které jsme neproměnili, a tak nás soupeř potrestal třetí brankou a zaslouženě zvítězil.


U14

21. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 6:0 (4:0)

1.SC Znojmo FK: Novotný - Beneš (36. Tóth), Bohdálek, Šimka, Sivera - Dolejší, Pacula, Kochan, Stupár (50. Pigal) - Veselý, Merhaut.

V Prostějově se nepovedlo uspět ani čtrnáctce. V duelu tabulkových soupeřů kraloval Prostějov, který tak náš tým přeskočil v tabulce a usadil se na čtvrtém místě. Soupeř si vypracoval dobrý základ už v první půli, kterou ovládl poměrem 4:0.

Trenér Znojma Libor Palička - Během tří týdnů jsme podruhé narazili na velmi kvalitního soupeře, které od začátku utkání diktoval tempo hry a po zásluze zvítězil. Hráčům nemohu vytknout bojovnost a nasazení, ale na soupeře jsme tentokrát neměli.


U13

21. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 4:7
Branky Znojma: Kaššai 5, Stašková, Ošťádal.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Cabák, Pospíšil O., Fousek, Neumann, Novák, Pospíšil V., Beno, Ošťádal, Bauer, Turek, Citterberg, Kohoutek, Stašková, Kaššai, Šimečeki

Jediným znojemským týmem, který neodjížděl z Prostějova s prázdnou byla třináctka. Ta dokázala zvítězit a opět se mohla spolehnout na svého střelce Kaššaie, který vstřelil pět branek, a také na dobrý kolektivní výkon podpořený oběma brankáři.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Proti silnému soupeři jsme podali dobrý výkon, cením si vítězství nad soupeřem, který bojuje o první příčky. Někteří hráči se nám uzdravili, ale naopak jiní zase nebyli. Výborně v tomto utkání zachytali brankáři. Podali jsme bojovný a obětavý výkon


U12

21. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 9:2
Branky Znojma: Prodělal 2

U12 dopadla podstatně hůře než její starší kolegové. I přes dobrý výkon Prostějovu vysoko podlehla. Právě na solidním výkonům ovšem může tým jistě stavět, což potvrdil i asistent trenéra Oldřich Helebrant.

Asistent trenéra Znojma Oldřich Helebrant - Za dnešní výkon si zaslouží hráči pochvalu. Kdyby jsme proměňovali šance, mohl být výsledek ještě příznivější. Odehráli jsme nejlepší utkání v jarní části, jestli budeme v tomto duchu pokračovat přijdou určitě i výsledky.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies