FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka zvládla zápas s Táborskem a slaví třetí jarní výhru

Š a t o v - Třetí jarní výhru si připsalo Znojmo po domácím utkání s Táborskem. Nebyla to ale rozhodně procházka růžovým sadem. Náš tým dvakrát vedl, ale soupeř dvakrát rychle odpověděl. Na gól Patrika Bognera z druhé půle už však recept nenašel a svěřenci trenéra Dudy přestáli i dramatické chvíle v závěru utkání.

 
 
33. (Šatov), čtvrtek 17.4.2014
1.SC Znojmo FK - FC Silon Táborsko  3:2  (2:2)
Branky: 6. Diarrassouba, 32. Liener, 56. Bogner – 12. A. Cihlář, 39. Stuchlík.
ŽK: 84. Slavík – 79. Neužil.
Rozhodčí: Kneisl - Petr Vysloužil, L.Kneisl.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Hříbek (C), Jurić, Pokorný, Šálek – Liener (73. Vala), Slavík – Jarić (46. Janák), Haurdić (86. Honz), Stáňa – Diarrassouba (46. Bogner).
FC Silon Táborsko: Hňup – Bosnyak, Bíba, Kukučka, Horváth, Kluzák, A. Cihlář, Stuchlík (C), Chirinciuc, Neužil, Mariotti.
Počet diváků: 136
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo začalo velmi aktivně a slavilo to úspěch. Už v šesté minutě totiž dokázal usměrnit míč v pokutovém území do brány Lamine Diarrassouba a Táborsko muselo poprvé dotahovat. Netrvalo to příliš dlouho, ale byl to blesk z čistého nebe. Jihomoravané měli utkání pod kontrolou a soupeř udeřil prakticky z prvního vážnějšího útoku. Ten byl ale dokonale smrtící a Adam Cihlář neměl problém svojí šanci proměnit. Ve vápně byl proti Dolečkovi úplně sám.

Po lehkém opaření se Znojmo znovu tlačilo do útoku, ale vybralo si i výrazně slabší chvilky. Osmadvacátá minuta nabídla hned tři velké šance Táborska. Zvláště akce Cihláře byla parádní, chyběla jí pouze lepší koncovka. Vedením tedy Jihočeši pohrdli, a tak udeřilo na druhé straně. Erik Liener se v pokutovém území dostal k hlavičce. Brankáře Hňupa sice zachránilo břevno, na dorážku slovenského záložníka už ale nestačil. Ani tohle vedení ale dlouho Znojmu nevydrželo. V 39. minutě se mohl Lukáš Stuchlík i bát, jak byl v pokutovém území sám. Z bezprostřední blízkosti se hlavou nemýlil.

Druhá část mohla pro domácí začít velice dobře. Hned v samém začátku totiž byl nařízen pokutový kop. K exekuci se postavil Haurdić, ale míč mezi tři tyče neposlal. Smutnit ale Znojmo přesto nemuselo. Střídající Patrik Bogner se v 56. minutě prosadil hlavou a poslal domácí potřetí do vedení. Tentokrát už to byl ale pro Táborsko neřešitelný problém. Svěřenci trenéra Dudy se poučili z předchozích chyb a v obraně hráli na jistotu. A co víc, těsný náskok mohli ještě navýšit. ale Haurdić si ve svých šancích pokaždé vylámal zuby na brankáři.

Do pořádného tlaku se dostalo Táborsko až v samotném závěru utkání. V 90. minutě šel Mariotti sám na brankáře Dolečka. Celou situaci řešil kličkou, na kterou mu ale brankář Doleček neskočil. Hosté se ještě dožadovali penalty, ale sudí jednoznačně ukázal pouze na roh. Těch zahrávali posléze Jihočeši několik, k zakončení se ale nedostali.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Jsem rád, že jsme to konečně výsledkově zvládli. Myslím, že jsme byli lepším týmem. Ale opět se musím vrátit k neproměňování šancí. Navíc jsme nedali penaltu, na klidu týmu to určitě nepřidá. Na tohle se musíme zaměřit. Koncovka je žalostná, i když je fakt, že šance si vytvoříme.

Zbyněk Jaroš (Táborsko): Bylo to utkání otevřené z obou stran, hodně šancí. Ve druhé půli jsme měli dvě, tři vyložené šance, které jsme ale bohužel neproměnili. V závěru utkání šel jeden z našich hráčů sám na bránu, ale nevyřešil to ideálně. Jinak to bylo kvalitní utkání, splnilo účel této soutěže.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies