FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O další ligové body do Příbrami, opět půjde o hodně

O další ligové body do Příbrami, opět půjde o hodně Z n o j m o - Po dvou nepovedených utkáních míří náš tým do Příbrami, kde ho čeká další stěžejní bitva. Bude to však velmi těžké, Příbram na jaře doma prohrála pouze se Spartou. Svěřenci trenéra Kalvody by ale rádi byli dalším celkem, který získá skalp Středočechů. Utkání startuje v pondělí od 18:00 a bude vysílán ČT SPORT.

 
 
 

Stejně jako Znojmo, i Příbram byla po podzimu na pozicích, které znamenaly na jaře bitvu o záchranu. Středočeši však začali jaro na jedničku a v důležitém utkání porazili Bohemians 1905. Pak ale přišla menší série čekání na výhru a především prohra v Brně. Svěřence trenéra Čuhela to ovšem nesrazilo a zvláště v domácím prostředí zahájili cestu za záchranou. Vždyť zde prohráli na jaře pouze se Spartou, a to ještě poměrně nešťastným způsobem. Momentálně je tedy Příbram na 11. pozici se ziskem 27 bodů, to ale ještě klid nezaručuje. Příbram se potřebuje dostat minimálně na třicet bodů.

1.FK Příbram - 1.SC Znojmo FK
Pondělí 28.4.2013 (18:00 hod. ČT SPORT)

Příbram táhne za záchranou jarní prozření útočníka Jakuba Řezníčka, který se dostal do skvělé formy a střílí velice důležité góly. Všech šest dosavadních branek vstřelil v druhé části sezóny. Příbram tak na něho velmi spoléhá a dá se bez nadsázky říct, že je to v současnosti největší zbraň Středočechů.

Delegace rozhodčích
Jech - Blažej, Mokrusch - Bílek

V zimě se v Příbrami také posilovalo. Útok vyztužil zkušený střelec Miroslav Slepička. Do zálohy pak přišla velká kvalita společně s Martinem ZemanemLadislavem Volešákem, který přišel ze Slovácka. V obraně se pak mohou již od podzimu Příbramští spolehnout na Tomáše Zápotočného. Nesmíme také zapomenout na Petra Švancaru, který ale díky dlouhodobému zranění nemůže hrát. Tým je tak složen ze zkušených borců a zároveň i dravého mládí v podobě například mladého Lukáše Stratila, který už ale patří Plzni.

Trenéři před zápasem

PETR ČUHEL (PŘÍBRAM) - Znojmo až na poslední dva zápasy hrálo dobře. Viděl jsem jejich utkání s Brnem, ve kterém mělo Znojmo několik vyložených šancí a Brno nakonec vyrovnalo v závěru zápasu, když už Znojmo mělo vyloučené dva hráče. Znojmo je běhavé a disciplinované mužstvo, které dokáže odehrát dobré utkání s každým týmem v Gambrinus lize. (zdroj: fkpribram.cz)

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Když se podívám na bilanci Příbrami, je to velice dobré mužstvo. Viděl jsem ji i v posledních utkání v Olomouci. Dobře brání a mají vepředu velice nebezpečného Řezníčka. Disponují ale i dalšími zajímavými hráči Aziz, Volešák, v obraně zkušený Zápotočný. Velice dobré standardní situace můžeme čekat od Pilíka. Příbram je dobře poskládaný tým, který je v domácím prostředí velmi silný.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - 1.FK Příbram 3:0 (2:0)
Branky: 4. Vašíček, 9. a 55. Okleštěk.

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Jonov (C), Hudec, Cihlář – Crnkić (80. Tomeček), Nepožitek, Okleštěk, Lacko (66. Hrošovský), Helísek (87. Reljić) – Vašíček. Trenér: Leoš Kalvoda.

FK Mladá Boleslav: Hruška (C) – Krbeček, Zápotočný, Mišůn, Divíšek – Mareš, Abraham, Tarczal (61. Aziz), T. Pilík (50. Danoski) – Švancara, Řezníček (74. Stratil). Trenér: Petr Čuhel.

Stěžejní hráči soupeře

Aleš Hruška Tomáš Zápotočný Tomáš Pilík Jakub Řezníček
5
Čistá konta
1620
Odehraných minut
3
Asistence
6
Góly

Porovnání týmů

11. místo v tabulce 27 bodů
27:41 skóre 1,08 gólů na zápas
5 čistých kont 55 žlutých karet
3 červené karty 22 bodů doma
14. místo v tabulce 23 bodů
27:41 skóre 1,08 gólů na zápas
7 čistých kont 61 žlutých karet
3 červené karty 7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies