FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 a U17 pokračují ve skvělých domácích výkonech

Z n o j m o - Neporaženi! Tímto označením se mohou pyšnit U19 a U17. Oba dva týmy na jaře doma ještě neprohráli a zvláště svěřenci trenéra Kafky si počínají hodně suverénně. Ve Slupu dokázali doslova smést Vyškov v poměru 7:1. Dařilo se ale i U13 a U12. Obě kategorie si spravili chuť po minulém kole.

 
 
 

U19

21. kolo / 1.SC Znojmo FK - Městský FK Vyškov 7:1 (3:0)
Branky Znojma: Bogner 3, Kolařík 2, Uchenna, Slavík.

Devatenáctka pokračuje na jaře v domácích zápasech v parádních výkonech. Získala už dvanáct bodů a svoji formu korunovala vysokou a jasnou výhrou nad Vyškovem. Trenér Róbert Kafka mohl být nad míru spokojený. Hattrickem se blýskl Patrik Bogner. Náš tým se nachází v tabulce na šestém místě a pokud se mu začne dařit i venku, může pomýšlet i na vyšší pozice. Jen pro zajímavost připojíme, že Znojmo je první v tabulce doma.


U17

25. kolo / 1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko 0:0

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan - Tuza (63. Ondrovčák), Ondrák, Kříž J., Flachs (77. Fryš) - Landšperský, Fukal.

Velmi dobré výkony předvádí na jaře i sedmnáctka. Je to i o to cennější, že byla po podzimu poslední a je tak nyní velice příjemným překvapením. Ani šesté Slovácka nedokázalo ve Znojmě vyhrát. Náskok na poslední Vyškov už se zvýšil na pět bodů.

Trenér Znojma Miroslav Paul - Od začátku utkání jsme hráli organizovaně a pozorně. Měli jsme i několik slibných šancí k tomu, abychom vstřelili branku, ale nepovedlo se. I soupeř měl své šance, hlavně v poslední minutě jsme přežili vlastní smrt, když nás podržel brankář Kříž a poté Dobrovolný vykopával míč z brankové čáry, paradoxně dva hráči, kteří minulé utkání hrubě chybovali. Dnes jsme si za poctivý a bojovný výkon bod zasloužili.


U16

25. kolo /1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko 0:1 (0:0)

1.SC Znojmo FK:Trmal - Kulíšek, Fiala, Svoboda, Tóth - Jordán, Švejda, Procházka, Švejkar - Foist (65. Matěj), Bálka (41. Bastl).

V dalším zápase už favorit splnil papírové předpoklady. Slovácko však ve Znojmě zvítězilo těsně. O vítězství rozhodl jediný gól. Náš tým držel čisté konto až do 72. minutě a ztráta všech bodů je krutá. V tabulce se Znojmo nachází na jedenáctém místě.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Proti kvalitnímu soupeři jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a vyráželi do rychlých brejků, tato taktika se nám dařila do 72. minut, kdy jsme obdrželi branku. Musím však pochválit hráče za bojovnost a nasazení, odvedli dobrý výkon.



U15

23. kolo / 1.FC Viktorie Přerov - 1.SC Znojmo FK 4:3 (1:0)
Branky Znojma: Čech, Bořil, Moravec.

1.SC Znojmo FK: Koukal (55. Valenta) - Křivánek, Novotný, Kormoš, Rehberger (47. Kochan) - Škarka (47. Veselý), Burda, Moravec, Koch - Bořil, Čech.

Ani tři vstřelené branky na hřišti Přerova nakonec bohužel nevedly k výhře. Přestřelku nakonec zvládli v duelu tabulkových soupeřů domácí. I přesto se ale náš tým drží v tabulce na desátém místě stále před Přerovem.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Přestože jsme na hřišti soupeře dokázali vstřelit tři branky, nevezme ani bod, protože jsme v defenzivě udělali více chyb než je zdrávo. Musíme se z toho poučit do dalších utkání.


U14

23. kolo / 1.FC Viktorie Přerov - 1.SC Znojmo FK 1:1 (0:0)
Branky Znojma: Chaloupka.

1.SC Znojmo FK: Novotný - Slabý (36. Tóth), Bohdálek, Šimka (56. Urban), Sivera (36. Chaloupka) - Dolejší, Pacula, Kochan, Stupár - Merhaut, Veselý.

Velké množství znojemských šancí, nakonec z Přerova ale "pouze" bod. Domácí, kteří se nacházejí na čtrnácté pozici se vybičovali k velmi obětavému výkonu. Našemu týmu, který je na páté příčce, tak pořádně zápas ztížili.

Trenér Znojma Libor Palička - Opět jsme doplatili na velké množství neproměněných šancí, které jsme si vytvořili. Soupeř si však za nesmírnou snahu, nasazení, bojovnost a obětavost bod zasloužil.


U13

23. kolo / 1.FC Viktorie Přerov - 1.SC Znojmo FK 4:8
Branky Znojma: Vespalec 4, Kaššai 2, Neumann, Beno.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Pospíšil O., Cabák, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Vespalec, Kohoutek, Pospíšil V., Špaček, Kaššai.

Po nepovedeném utkání z minulého kola to tentokrát byla jiná písnička. Znojmo v Přerově dokázalo zvítězit. Čtyřmi brankami se blýskl Roman Vespalec.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Odvedli jsme dobrou práci. Hráli jsme bojovně i kombinačně. Fyzicky zdatnějšího soupeře jsme přehráli a stříleli jsme pěkné branky. Hřiště bylo nerovné, ale hráči si s tím velmi dobře poradili a zaslouženě jsme porazili těžkého soupeře.


U12

23. kolo / 1.FC Viktorie Přerov - 1.SC Znojmo FK 4:6
Branky Znojma: Bojanovský 2, Cabák 2, Janík, Tumurbaatar.

1.SC Znojmo FK: Ferenci, Polepil - Kašpárek, Čížek, Janík, Szwieczek, Gold, Štancl, Tumurbaatar, Morong, Cabák, Frühauf, Bojanovský, Zapletal, Špaček, Vašina, Vlček, Prodělal, Stehlík.

U12 se dočkala na jaře první výhry, což bude jistě povzbuzení do dalších zápasů. Výsledek z Přerova je cenný i proto, že na podzim Znojmo s tímto týmem prohrálo vysoko 1:17.

Asistent trenéra Znojma Oldřich Helebrant - Odvedli jsme dobrý výkon. Utkání se nám povedlo po všech stránkách, konečně hráči hráli fotbal, který je mohl bavit. Musím hráče pochválit, ale je potřeba dále pracovat a zlepšovat se, nesmíme usnout na vavřínech. Jeden povedený výkon nic neřeší.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies