FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve sváteční podvečer přivítá juniorka v Šatově Pardubice

Ve sváteční podvečer přivítá juniorka v Šatově Pardubice Z n o j m o - Ve sváteční den přivítá juniorka na hřišti v Šatově Pardubice. Ty jsou sice v tabulce na posledním místě, i tak ale čeká svěřence trenéra Dudy náročný zápas a těžký boj. Náš tým bude chtít navázat na domácí výhru proti Táborsku a také na vítězství v minulém kole na Slavii. Zápas startuje v 16:30.

 
 
 

FK Pardubice se ve své nováčkovské sezóně sice statečně perou, ale i přesto se nachází beznadějně na poslední pozici. Východočeši nasbírali doposud pouze dvanáct bodů za tři výhry a tři remízy a na dvacátý Varnsdorf ztrácí propastných patnáct bodů. V minulém kole se ale Pardubickým podařilo prolomit jednu nepříjemnou sérii. Když 14. října remizovali doma právě se Znojmem, asi nikdo nečekal, že na další body budou Pardubice čekat rovných sedmnáct zápasů! Prokletí bylo prolomeno proti Třinci a rovnou z toho byla výhra díky skvělému obratu. I v Šatově se dá očekávat ze strany hostí velmi tuhý boj.

1.SC Znojmo FK - FK Pardubice
Čtvrtek 1.5.2014 (16:30 hod. - Šatov)

I náš tým má za sebou jedno dlouhé čekání. Po osmi zápasech venku svěřenci trenéra Dudy opět slavili výhru na hřišti soupeře. Tři body to byly o to cennější, že to bylo proti lídrovi tabulky - Slavii Praha. Na Slavii přitom vyrazila nepříliš posílená sestava. Teď bude hlavním cílem potvrdit tyto body v domácím prostředí a jak už bylo jednou zmíněno, ani poslední tým tabulky rozhodně neslibuje nějaký jednoduchý zápas, právě naopak.

Na podzim se ve vzájemném utkání zrodila v Pardubicích remíza. Znojmo sice vedlo po půli po dvou brankách Kirschnera 2:0. Domácí ale dokázali v druhém dějství srovnat na konečných 2:2. Trenér Duda tento výsledek hodnotil jako spravedlivou remízu.

Porovnání týmů

38 bodů 16 místo v tabulce
55:74 skóre
23 bodů doma
12 bodů 21. místo v tabulce
30:73 skóre
3 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies