FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

FAČR a 1.SC Znojmo FK podporují nábory mladých fotbalistů

FAČR a 1.SC Znojmo FK podporují nábory mladých fotbalistů V měsíci květnu 2014 proběhne po celé České republice "Měsíc náborů" mladých fotbalistů ve spolupráci s FAČR, Českou televizí, kluby Gambrinus ligy a Fotbalové národní ligy. Právě v tomto období mají rodiče jedinečnou šanci přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve svém okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky.

 
 
 

Tato akce pod záštitou Fotbalové asociace České republiky se ve fotbalovém prostředí objevila poprvé v září 2013 ještě jako Týden náborů a měla velmi pozitivní ohlasy. I díky této akci, ale samozřejmě i mnoha dalším souběžně pořádaným, se členy FAČR stalo během 3 měsíců 15 155 nových fotbalistů.

I díky vám můžeme najít nové hvězdičky českého fotbalu a jednou se třeba těšit na další Nedvědy, Rosické, Kollery, Čechy, Baroše, Daridy, Vydry, Krejčí a další skvělé hráče, které můžeme na českých, ale i mezinárodních stadionech vidět. Budeme se společně se zástupci klubů na všech úrovních těšit na setkání s vámi!

Jste rozhodnuti přivést svého malého fotbalistu? A potřebujete vědět, jak na to?

1. Vyberete si klub ve svém okolí, viz kontakty uvedené níže. V našem případě 1.SC Znojmo FK.

2. Vezměte svého malého fotbalistu a zúčastněte se náboru, který se koná v týdnu v květnu 2014. U 1.SC Znojmo se jedná o 19. května. Nábor proběhne na hřišti na ČAFCE od 17:00 pod dohledem trenéru Miroslava Steinhausera a Václava Dvořáka.

3. Ve spolupráci s klubem poté vyřiďte registrační průkaz a členství ve FAČR.

4. Na stránkách clenstvi.fotbal.cz můžete kdykoli kontrolovat, zda je členství aktivní.

5. Pokud je vše úspěšně vyřízeno, pak už svého malého fotbalistu podporujte v jeho dalším fotbalovém růstu a buďte dobrým a slušným fotbalovým fanouškem.

Krajské fotbalové svazy (KFS) a Okresní fotbalové svazy (OFS)

Profesionální trenéři mládeže v jednotlivých krajích (PTM)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies