FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vašíček a Crnkić v All Stars Media 27. kola Gambrinus ligy!

Vašíček a Crnkić v All Stars Media 27. kola Gambrinus ligy! Skvělý výsledek 4:1 a výkon našeho týmu v sobotním utkání proti Liberci katapultoval dva znojemské hráče do ideální sestavy 27. kola Gambrinus ligy podle všech médií. Jedná se o Nermina Crnkiće, který otevřel kanonádu a střelce dvou branek Václava Vašíčka. Oběma pochopitelně gratulujeme, jen tak dál! Více už v článku.

 
 
 

Dva znojemští hráči se propracovali do All Stars Media 27. kola Gambrinus ligy. Nermin Crnkić dostal pět nominací, Václav Vašíček ještě o dvě více. Nermin se na jaře do ideální sestavy dostal poprvé, pro Václava je to po Jablonci už druhá účast.

All Stars Media 27. kola české ligy: Grigar (Teplice, 8 nominací) - Nitrianský (Slavia, 5), D. Jablonský (Teplice, 5), Kaša (Ostrava, 5) - Kopic (Jablonec, 8), Masopust (Jihlava, 4), Crnkič (Znojmo, 5), Nivaldo (6) - Litsingi (oba Teplice, 5), Vašíček (Znojmo, 7), Necid (Slavia, 3).

Sestava ČTK: Grigar - Bartl (Mladá Boleslav), D. Jablonský, Klimpl (Teplice), Kaša - Kopic, Hrubý (Slavia), De Azevedo (Ostrava), Nivaldo - Litsingi, Vašíček.


Sestava podle sport.cz.

Hned několik znojemských hráčů se pak dostalo do nominace na sestavu 27. kola Gambrinus ligy podle fanoušků. Hlasovat můžete pro Jana Mudru, Josefa Hnaníčka, Nermina Crnkiće, Václava Vašíčka, a také pro trenéra Leoše Kalvodu. Hlasujte na jedenactka.gambrinusliga.cz.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies