FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Boj o záchranu pokračuje dalším dějstvím na Slovácku

Boj o záchranu pokračuje dalším dějstvím na Slovácku Z n o j m o - Náš tým v sobotu míří v rámci 28. kola Gambrinus ligy na půdu Slovácko. Jakýkoliv zisk z toho utkání by byl nesmírně cenný a opět by Znojmo o krůček přiblížil k záchraně. Bude to opět boj se vším všudy a bitva o to, uhájit i nadále nesestupovou čtrnáctou pozici. Utkání začíná v Uherském Hradišti v sobotu od 19:00 a hráči budou mít i podporu fanoušků 1.SC přímo na stadiónu.

 
 
 

Na podzim se mohlo zdát, že by se Slovácko také mohlo namočit do bojů o záchranu. V Uherském Hradišti to však vzali úplně jinou cestou a ještě nedávno mohli po očku pokukovat po pohárových pozicích. Remíza v minulém utkání proti Dukle Praha však tuto myšlenku odsunula. To však neznamená, že by svěřenci trenéra Habance ztratili motivaci, což svým prohlášením na oficiálních stránkách klubu také prezentoval ředitel 1.FC Slovácko Vladimír Krejčí. Náš sobotní soupeř je momentálně na šesté pozici tabulky se ziskem 36 bodů.

1.FK Příbram - 1.SC Znojmo FK
Sobota 10.5.2014 (19:00 hod.)

V kolonce statistik u Slovácka rozhodně zaujmou karetní tresty. Tým obdržel v letošní sezóně už 83 žlutých karet! To je samozřejmě velký počet, a to ještě musíme přičíst šest karet červených. Jak vidno hráči Slovácka dokáží hrát velmi pohledný fotbal (doma dokázali na jaře například gólově zničit Zbrojovku Brno 5:0), ale když je třeba, tak také řádně přitvrdit. Pod rizikem osmé žluté karty bude hrát v utkání Tomáš Rada.

Delegace rozhodčích
Franěk - Filípek, Zeman - L. Kovařík

Silní po zemi, silní ve vzduchu. Slovácko má hráče pro první i druhou variantu. V útoku řadí ve výborné formě Milan Kerbr a také dlouhán a čerstvý člen Klubu ligových kanonýrů Libor Došek. Jsou tu pak také další šikovní hráči Petr, Diviš, Valenta atd. Slovácko tak ani na jaře nepocítilo nějak výrazněji ztrátu Ladislava Volešáka, který zamířil do Příbrami. V Uherském Hradišti se museli nějakou dobu obejít bez brankářské jedničky Dušana Melichárka. Toho však výborně zaskočil b>Milan Heča, který zůstává v bráně i po uzdravení Melichárka.

Trenéři před zápasem

SVATOPLUK HABANEC (SLOVÁCKO) - V závěrečných třech kolech se chceme ještě pokusit vylepšit naše současné šesté místo v tabulce. Motivaci máme velkou, jedním z cílů je udržet si postavení nejlepšího moravského týmu Zdroj: (zdroj: idnes/čtk)

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Slovácko je velmi nebezpečné po centrovaných balónech. Došek chodí do soubojů jako tank, všechny převálcuje. Ve Slovácku je plno šikovných hráčů, nemusí se spoléhat jen na jednoho střelce. Slovácku jde stále o nejlepší umístění v lize, takže motivované určitě bude.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko 1:2 (0:2)

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Hnaníček (C) (86. Buchta), Hudec, Cihlář (57. Helísek) – Nepožitek, Okleštěk, Lacko (82. Reljić), Crnkić, Hrošovský – Vašíček. Trenér: Leoš Kalvoda.

1.FC Slovácko: Melichárek – Kuncl, Šimko (87. Mezlík), Rada, Košút – Valenta, Daníček, Ondřejka (68. Martan) – Petr (45. Trousil), Došek (C), Kerbr. Trenér: Jaroslav Šilhavý.

Stěžejní hráči soupeře

Tomáš Košút Jiří Valenta Milan Kerbr Libor Došek
2340
Odehraných minut
4
Asistence
10
Góly
5
Góly

Porovnání týmů

6. místo v tabulce 36 bodů
40:37 skóre 1,48 gólů na zápas
7 čistých kont 83 žlutých karet
6 červených karet 23 bodů doma
14. místo v tabulce 27 bodů
32:43 skóre 1,19 gólů na zápas
7 čistých kont 67 žlutých karet
3 červené karty 8 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies