FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka čelí těžkému kalibru. V Šatově dnes hostí první Brno

Juniorka čelí těžkému kalibru. V Šatově dnes hostí první Brno Z n o j m o - Našemu týmu zbývají do konce Juniorské ligy pouze dva domácí zápasy. V tom prvním přivítají lídra tabulky - Zbrojovku Brno. Již tento fakt tak nasvědčuje, že to nebude vůbec jednoduché utkání. Po čtvrtcích je hrací den opět tradičně v pondělí. Hrát se bude tak již dnes od 16:30 a zázemí nám bude skýtat znovu hřiště v Šatově.

 
 
 

Těžšího soupeře pro další zápas Juniorské ligy si jen těžko představit. Zbrojovka Brno ovládla premiérový ročník této nové soutěž a v aktuálním ročníku zatím míří za úspěšnou obhajobou. V tabulce jsou svěřenci trenéra Dostálka na první pozici s náskokem tří bodů na druhou Slavii Praha, kterou z první pozice sesadilo právě Znojmo. Brno si v sezóně vybralo i slabší chvilku, když na začátku dubna dvakrát za sebou prohrálo (Sparta, Bohemians 1905). Od té chvíle však dalších pět zápasů vyhrálo, přičemž poslední tři vždy výsledkem 1:0.

1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno
Pondělí 12.5.2014 (16:30 hod. - Šatov)

Náš tým měl před zápasem v Plzni dobrou sérii tří vítězných zápasů v řadě. I proti Viktorii sahal po výhře, ještě deset minut před koncem utkání vedl 2:1, v závěru však dokázali domácí utkání otočit. Proti Zbrojovce to bude mít Znojmo velmi těžké, ale už párkrát v sezóně ukázalo, že dokáže zahrát i proti jasnému papírovému favoritu. Což se třeba potvrdilo proti tehdy první Slavii pár kol dozadu.

Na podzim zvítězila ve vzájemném utkání v domácím prostředí Zbrojovka Brno 2:1. Brňané se prosadili dvěma rychlými góly ze 71. a 72. minuty. Našemu týmu se povedlo pouze snížit brankou Kirschnera.

Porovnání týmů

41 bodů 16. místo v tabulce
61:77 skóre
26 bodů doma
71 bodů 1. místo v tabulce
65:35 skóre
28 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies