FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V týdnu se pilně trénovalo, na víkend dostali hráči volno

V týdnu se pilně trénovalo, na víkend dostali hráči volno Z n o j m o - Do zápasu 29. kola Gambrinus ligy proti Sigmě Olomouc zbývá ještě více než týden. V tomto článku se podíváme na některé novinky ohledně A-týmy. Zajímat vás jistě bude zdravotní stav Václava Vašíčka a Radka Buchty, kteří kvůli zranění nedohráli zápas na Slovácku. I jaký program měl hráči v uplynulém týdnu.

 
 
 

Znojmo využilo zápasového volna k intenzivnějším tréninkům. „Měli jsme tento týden takové menší soustředění, více se trénuje,“ sdělil David Helísek. Tým si tak hojně užil i atletické dráhy na znojemském stadiónu. O tomto víkendu dostali hráči volno, v nadcházejícím týdnu už bude program standardní jako před každým zápasem. Nabízel se při volném víkendu i přípravný zápas. „Hráči, u kterých to bude potřeba, mohou nastoupit za juniorku, která hraje v pondělí v Liberci,“ řekl k této otázce trenér Leoš Kalvoda.

Další kapitolou je marodka. Václav Vašíček se zranil v minulém utkání na Slovácku. Vyšetření ukázalo, že se jedná naštěstí jen o natažený sval. Nejlepší střelec týmu tak dostal týdenní volno. To měl i Radek Buchta, který si v témže utkání pochroumal rameno. Oba dva hráči se zapojí příští týden do tréninku a na Olomouc by měli být připraveni. Lamine Diarrassouba řeší administrativní náležitosti a v nejbližší době by se měl opět připojit k týmu. Sezóna naopak definitivně skončila pro Erika Lienera, který se zranil v pondělním utkání juniorky proti Zbrojovce Brno.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies