FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mládežnický týden byl opět nabitý mnoha bitvami

Z n o j m o - Ani v uplynulém týdnu mládežnické týmy 1.SC nezahálely a svedly řadu bitev. Devatenáctka prolomila čekaní na první jarní venkovní výhru. Sedmnáctka si připsala dvě remízy. Nejmladší kategorie pak před sebou měl velmi těžký kalibr - Zbrojovku Brno. Bodovat se však proti silnému soupeři ani jednomu z našich týmů nepovedlo.

 
 
 

U19

24. kolo / SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK 3:4 (1:2)
Branky Znojma: Pokorný 2, Kirschner, Kolařík.

Znojmo se na jaře konečně dočkalo i venku. Ke skvělým výsledkům doma tak přidalo i tři body z hřiště soupeře. Obětí se v nadsázce stala Líšeň. Trenér Kafka ale i přes těsnou výhru nebyl s výkonem vůbec spokojeny. Dle něj měli jeho svěřenci podat proti Líšni daleko lepší výkon. V tabulce je Znojmo na šestém místě. A v posledních zápasech se ještě pokusí posunout v tabulce výše. Náš tým ještě čeká doma (Únanov) Třinec a venku pak Havlíčkův Brod a Kroměříž.

Trenér Znojma Róbert Kafka - Tak jak jsme dnes přistoupili k utkání je neakceptovatelné. Hráči soupeře jednoznačně podcenili. Zápas jsme do vítězného konce dovedli se štěstím, kdy jsme těsně před koncem rozhodli. V týdnu budeme mít s hráči pohovory, protože některé individuální výkony jsou k zamyšlení


U17

33. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 1:1 (0:0)
Branky Znojma: Landšperský.

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Tofl, Hříbek, Dobrovolný (73. Procházka), Macan - Holas (66. Švejkar), Ondrák, Kříž J., Landšperský - Fukal, Ondrovčák (56. Tuza).

Trenér Znojma Miroslav Paul - Odehráli jsme nejhorší utkání v jarní části a paradoxně vezeme z půdy silného Prostějova bod. Hráči dnes jeden vedle druhého na hřišti nepředvedli vůbec nic. Domácí měli několik brankových příležitostí, ale trestuhodně je zahazovali. Vyrovnali jsme šťastně, minutu před koncem. Spokojený jsme pouze s bodem.

28. kolo / 1.SC Znojmo FK - Městský FK Vyškov 1:1 (0:0)
Branky Znojma: Landšperský.

1.SC Znojmo FK: Kříž M. - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan - Tuza (41. Ondrovčák), Ondrák, Kříž J. (53. Flachs), Holas - Fukal, Landšperský (78. Bastl)

Trenér Znojma Miroslav Paul - Nedařilo se nám přes dobře organizovanou obranu soupeře prosazovat, proto jsem se rozhodl o půli přeskupit sestavu. Ve druhé půli jsme se do koncovky dostávali více, ale vstřelili jsme pouze jednu branku. Škoda, že hlavička Ondrovčáka skončila pouze na tyči. Vyškov hrozil hlavně ze standartních situací, ze které také vstřelil vyrovnávací branku sedm minut před koncem.


U16

33. kolo / 1.SK Prostějov - 1.SC Znojmo FK 3:3 (0:2)
Branky Znojma: Švejkar 2, Procházka.

1.SC Znojmo FK:: Kubejka - Kulíšek, Švejda, Fiala (69. Šmíd), Svoboda - Vávra (61. Kormoš), Procházka, Švejkar, Jordán - Bálka, Bastl.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - Velmi slibně jsme rozehráli první půli, kdy jsme vedli 2:0. Ve druhém poločase jsme zbytečně hráli pasivně a soupeř nám vyrovnal. Tři minuty před koncem utkání jsme vstřelili třetí branku, bohužel jsme však za minutu opět inkasovali, proto se body dnes zaslouženě dělily. Závěr utkání mě mrzí, měli jsme utkání už dohrát do vítězství.

28. kolo / 1.SC Znojmo FK - Městský FK Vyškov 2:3 (0:2)
Branky Znojma: Svoboda, Bastl.

1.SC Znojmo FK:: Anderle - Jordán, Svoboda, Švejda, Kulíšek - Matěj, Bastl (56. Škarka), Procházka, Švejkar - Vávra (41. Burda), Bálka.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - V posledních zápasech hrajeme v silně kombinované sestavě, řada klíčových hráčů chybí a na hře je to znát. Opět jsme začali hrát až ve druhé půli, za nepříznivého stavu 0:2. Podařilo se nám vyrovnat, ale v závěru jsme inkasovali lacinou branku, která rozhodl o výsledku. Hráči by si měli uvědomit, že se hrají dva poločasy a ne jenom jeden.


U15

26. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno 1:3 (1:1)
Branky Znojma: Burda.

1.SC Znojmo FK: Valenta - Křivánek (36. Turek), Novotný, Kormoš, Čech - Novák (55. Koch), Moravec, Burda, Škarka - Bořil, Švarc.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Do utkání s prvním mužstvem tabulky jsme dali všechno. V utkání jsme vedli, ale nakonec se projevila kvalita hostujícího celku. Dokázali jsme několikrát ohrozit soupeřovu branku, trefili jsme i dvakrát břevno, ale nakonec jsme na lepší výsledek nedosáhli. Klukům jsme po zápase poděkovali za bojovnost.


U14

26. kolo /1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno 1:3 (1:0)
Branky Znojma: Kochan.

1.SC Znojmo FK: Novotný - Beneš, Bohdálek, Pacula, Sivera (55. Chaloupka) - Slabý (49. Šimka), Dolejší, Kochan (63. Urban), Stupár - Merhaut - Veselý

Asistent trenéra Znojma Marek Dítě - Proti suverénovi naší tabulky jsme odehráli zápase s velmi dobrou, taktickou hrou, plnou bojovnosti a obětování se pro tým. Po první půli, ve které jsme vedli, jsme nechtěli inkasovat v brzkých minutách druhé půle, což se nepodařilo. Zbrojovka utkání otočila ve svůj prospěch, i díky slepeným a náhodným brankám. Tento výkon by hráči měli podávat v každém utkání.


U13

26. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno 4:23
Branky Znojma: Beno, Kaššai, Ošťádal, Daniel.

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Čech - Pospíšil O., Peřinka, Neumann, Novák, Daniel, Beno, Ošťádal, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Vespalec, Kohoutek, Pospíšil V., Kaššai, Cabák, Stašková.

Asistent trenéra Znojma Stanislav Moravec - Utkání se odehrálo na těžkém terénu a Zbrojovka i za nepříznivého počasí jasně dominovala. Soupeř nás přehrál ve všech herních činnostech a utkání zvítězili vysokým rozdílem zcela zaslouženě..


U12

26. kolo / 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno 3:34
Branky Znojma: Tumurbaatar 2, Prodělal.

1.SC Znojmo FK: Stehlík, Polepil - Kašpárek, Janík, Špaček, Szwieczek, Gold, Vlček, Tumurbaatar, Svitok, Morong, Auer, Vašina, Cabák, Frühauf, Prodělal, Ondra, Čížek, Štancl.

Trenér Znojma Jiří Kotlán - Neodehráli jsme špatné utkání, ale soupeř potvrdil svoji kvalitu. Hrálo se na velmi těžkém terénu, ale chlapci bojovali. I když tomu výsledek neodpovídá, v některých momentech jsme drželi se soupeřem krok a snažili jsme se mu vzdorovat.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies