FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vašíček: Udělám vše proto, abych dal gól a Znojmo vyhrálo

Vašíček: Udělám vše proto, abych dal gól a Znojmo vyhrálo Z n o j m o - Velká nedělní bitva proti Olomouci se pomalu blíží. Někteří aktéři pak budou sledování daleko více. Jedním z nich bude i útočník Václav Vašíček, jehož příběh bude jistě zajímavý. Ve Znojmě je na hostování právě ze Sigmy Olomouc a tom, že to pro něj bude specifický duel tak netřeba mluvit. "Váša" má ale jasno, vstřelit gól a dojít si se Znojmem pro výhru.

 
 
 

Vy jste byl po utkání na Slovácko zraněný. Jak to nyní vypadá?
Vypadá to dobře, dva dny jsem vyklusával a už bych měl jít do plného tréninku, uvidíme.

Takže jsi i rád, že byla o uplynulém víkendu ligová pauza a mohl jsi se doléčit?
Vyšlo to dobře. Mohl jsem se dát do kupy a na zápas s Olomoucí bych měl být nachystaný.

Proti Sigmě budeš připravený od začátku, nebo to bude pouze z lavičky náhradníků?
Záleží na trenérovi, záleží také, jak to bude vypadat, ale myslím si, že bych mohl být připravený už od začátku.

Zápas s Olomoucí bude pro vás tebe hodně specifický. Jsi totiž kmenovým hráčem Sigmy a v Znojmě působíš na hostování. Jak toto důležité utkání vnímáš?
Já to vnímám tak, že jsem nyní ve Znojmě. Hrajeme o body, o sebe, o peníze. Chceme do toho zápasu dát vše a urvat v Olomouci nějaké body.

Jsi si vědom toho, že tvůj gól v utkání může třeba poslat Sigmu do druhé ligy?
Jsem si toho vědom, ale prostě to tak vyšlo. Jak už jsem říkal, nic nevypustím, i když se po sezóně vrátím do Olomouce. Mohou být na mě klidně naštvaní. Udělám vše proto, abych gól dal a se Znojmo vyhrálo, protože momentálně hraji zde.

Co by mohlo platit v neděli na Olomouc?
Mohlo by hrát roli to, že Olomouc není zvyklá hrát o záchranu. Je tam hodně mladých kluků. Takže to by možná mohl být trochu handicap.

CELÝ ROZHOVOR NA GAMBRINUSLIGA.CZ ZDE.

 
 
 
 

Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies