FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tým se připravuje na Olomouc

Tým se připravuje na Olomouc Ú n a n o v - Čas do výkopu nedělního utkání 29. kola Gambrinus ligy na Sigmě Olomouc se již nezadržitelně blíží. Hráči pokračují v zažitém režimu jako před každým ligovým zápasem. Hráči postupně trénovali na hřištích v Retzu, Miroslavi a Únanově. V pátek padla volba právě na hřiště v Únanově. Narozdíl od minulého týdne pak přálo i počasí.

 
 
 

Dnes měli hráči na programu lehčí trénink a především zábavnější práci s míčem. Trénovalo se na hřišti v Únanově v ideálním počasí. Tým byl takřka kompletní, nechyběli ani v minulém týdnu absentující Radek Buchta a Václav Vašíček. Jedinou absencí byl Lamine Diarrassouba, s jehož návratem to už v této sezóně příliš nevypadá, a zraněný Erik Liener. V Únanově bude tým trénovat i v sobotu.


Hra pod dohledem přísného sudího Tibora Dudy.

Pořádně se před tréninkem protáhnout, to je pochopitelně důležitá věc.

Bago a parta číslo jedna.

Bago a parta číslo dvě.

Brankáři měli ke svému tréninku malého pomocníka - syna Petra Drobisze. Třeba půjde jednou v brankářských šlépějích svého táty.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies