FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo FK udělalo radost dětem z Dětského domova Znojmo

1.SC Znojmo FK udělalo radost dětem z Dětského domova Znojmo Z n o j m o - Svátek dětí je sice až v neděli, už v týdnu si ho ale 1.SC Znojmo FK udělalo společně s dětmi z Dětského domova ve Znojmě. V úterý byla jedna skupina hráčů navštívit Dětský domov na Hakenově ulici, druhá skupina s trenérem Kalvodou pak ve středu navštívila Dětský domov Na Návrší. Obě výpravy samozřejmě nepřišly s prázdnou.

 
 
 

Počasí sice po oba dva dny nebylo příliš ideální, děti i fotbalisté si však akci přesto užili. V úterý zamířili Vlastimil Hrubý, Jan Mudra, Tomáš Cihlář a Matúš Lacko do Dětského domova na Hakenově ulici. Součásti návštěvy byla i taková menší improvizovaná beseda a hráči ochotně odpovídali na zvídavé otázky.


Ředitel Dětského domova Znojmo Mgr. Anton Nachtnebl s podepsaným míčem od celého A-týmu 1.SC Znojmo FK.

Ve středu pak výprava pod velením trenéra Leoše Kalvody zamířila do Dětského domova, který se nachází na ulici Na Návrší. Společně s koučem přišli děti potěšit také Václav Vašíček, Josef Hnaníček a Roman Hříbek. I zde se obě skupiny spontánně bavili. Trio našich hráčů si zahrálo s dětmi i fotbálek a podívali se také, jak to mladí a malí fotbalisté umí s míčem. Odměna byla samozřejmosti. Při obou dnech nepřicházeli zástupci 1.SC Znojmo FK s prázdnou, donesli s sebou spoustu sladkostí, ovoce a také dresy a fotbalové míče. Jeden, podepsaný od celého týmu, pak darovali i řediteli Dětského domova Mgr. Antonu Nachtneblovi. Podepisování a rozdávání kartiček a plakátů pak bylo samozřejmostí.


Besedujeme, podepisujeme.

Trenér Leoš Kalvoda pod palbou otázek.

Zvláštní poděkování patří VLASTIMILU VOŠMEROVI, i díky jeho asistenci a snaze se mohla tato krásná a skvělá akce uskutečnit. Za to mu 1.SC Znojmo FK srdečně děkuje a děkujeme také dětem z Dětského domova Znojmo a jeho pracovníkům za krásně prožité chvíle. Věříme, že to nebylo naposledy.

 
 
 
 
Podobné články
fotogalerie
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies