FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S Duklou zápas o naději

S Duklou zápas o naději Z n o j m o - S Duklou náš tým premiérový ročník Gambrinus ligy zahájil a zápasem se stejným soupeřem ho ji také uzavře. Zda to bude znamenat záchranu je těžké odhadnout. Znojmo už nemá svůj osud ve vlastních rukou. Musí Duklu porazit a čekat, jak si povedou další soupeři v boji o udržení v lize. Po Brnu bude tentokrát nahrazovat domácí prostředí Jihlava. Utkání začíná v sobotu od 18:00.

 
 
 

Dukla Praha byla před sezónou pasována na černého koně ligy a počítalo se s ní v bitvě o poháry. To předpokládal i trenér Znojma Leoš Kalvoda. Na podzim se to potvrzovalo a svěřenci trenéra Kozla se pohybovali v horní části tabulky a bojovali o Evropskou ligu. Jako mávnutím proutkem se však na jaře výsledky, i hra Dukly, úplně změnily. Ještě v úvodu Pražané dokázali porazit v bitvě o Evropu Teplice, pak však následoval strmý sešup.

1.SC Znojmo FK - FK Dukla Praha
Sobota 31.5.2014 (18:00 hod.)

V roce 2014 vybojovala Dukla pouhých osm bodů a propadla se tabulkou dolů. K aktuálnímu jubileu klubu to tak není příliš příjemný dárek. Pražané navíc na jaře ztroskotali i v domácím poháru, byť měli osmifinále se Spartou velmi dobře rozehráno. Ale zpátky k lize, zde čeká Dukla na výhru už pět zápasů v řadě.

Delegace rozhodčích
L. Kovařík - Nádvorník, Fišer - Orel

Největším tahounem slavného klubu je v této sezóně především kanonýr Zbyněk Pospěch, který zaznamenal již čtrnáct gólů. Nesmíme pak zapomenout na veterána Patrika Gedeona. Duklu ale čeká po konci letošního ročníku Gambrinus ligy velká obměna kádru. Již nyní jsou oznamovány nové posily, aktuálně můžeme uvést třeba teplického Aldina Čajiće.

Trenéři před zápasem

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Dukla uhrála na jaře osm bodů, ale pořád má kvalitní mužstvo. Nevím, co se s týmem stalo, zase až tolik změn tam v zimě nebylo. Disponuje jedním z nejlepším střelců ligy - Pospěchem. Mají zkušeného gólmana, v poli Gedeona. Před sezónou jsem je pasoval, a podzim tomu nasvědčoval, že budou hrát o poháry.

LUBOŠ KOZEL (DUKLA PRAHA) - Do utkání nemůžeme jít s ničím jiným, než chtít vyhrát. Znojmo hraje o všechno, takže nás čeká maximálně namotivovaný soupeř, který ale také má své zdravotní problémy. Budeme chtít napravit aspoň trošku jaro a uhrát dobrý výsledek. (zdroj: fkdukla.cz)

NA PODZIM

FK Dukla Praha - 1.SC Znojmo FK 1:1 (1:0)
Branky: 26.Gedeon - 77.Hrošovský .

1.SC Znojmo FK: Rada – Romera, Vorel, Božič, Vrzal – Malý (65. Hlinka), Gedeon (K), Ouedraogo (79. Hašek) – Berger, Pospěch, Néstor Albiach (89. Marek). Trenér: Leoš Kalvoda.

SK Sigma Olomouc: Hrubý - Helísek, Yonov (K), Hnaníček, Mudra - Lacko (69. Zeba), Buchta - Hrošovský (82. Tomeček), Nepožitek, Okleštěk - Heinz (90. Vašíček). Trenér: Luboš Kozel.

Stěžejní hráči soupeře

Filip Rada Patrik Gedeon Jakub Mareš Zbyněk Pospěch
6
Čistá konta
2278
Odehraných minut
4
Asistence
14
Góly

Porovnání týmů

16. místo v tabulce 27 bodů
32:47 skóre 1,10 gólů na zápas
7 čistých kont 73 žlutých karet
4 červené karty 19 bodů doma
8. místo v tabulce 35 bodů
33:37 skóre 1,14 gólů na zápas
6 čistých kont 61 žlutých karet
1 červená karta 8 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies