FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ohlédnutí za Perleťovým pohárem - získali jsme bronz

Ohlédnutí za Perleťovým pohárem - získali jsme bronz Z n o j m o - O uplynulém víkendu absolvoval náš tým turnaj o Perleťový pohár na stadionu Budín v Žirovnici. My se nyní za tímto jednodenním kláním trochu ohlédneme. Znojmo nakonec skončilo na bronzové pozici a navázalo tak na třetí místo z roku 1966 a do sbírky klubových pohárů tak přibyl další přírůstek.

 
 
 

V prvním utkání proti slovenskému Spartak Myjava se našemu týmu vůbec nedařilo. Ztracený začátek nakonec rozhodl o osudu celého utkání.

Zápas o třetí místo už byl z našeho hlediska daleko povedenější, skvělý nástup do utkání znamenal vytvoření solidní náskoku a nakonec také konečné třetí místo.

Tribunu na stadionu Budín se po celý den postupně zaplnilo, až nebylo volné skoro jediné místo.


KVALIFIKAČNÍ ZÁPASY:

Spartak Myjava - 1.SC Znojmo FK 4:1
Branky: 9. Janošík, 15. a 40. Pekár, 43. Jorik – 32. Pázler. 

Vysočina Jihlava - MFK Ružomberok 2:2, 5:4 pen.
Branky: 24. Mešanović, 75. Vaculík – 35. a 55. Ďubek.

O 3. MÍSTO:

1.SC Znojmo FK - MFK Ružomberok 5:2
Branky: 6. Stáňa, 17. a 35. Žondra, 9. a 41. Pázler – 11. Kolorédy, 88. Práznovský.

FINÁLE:

Vysočina Jihlava - Spartak Myjava 2:0
Branky: 40. Harba, 63. Šimonek.

NEJLEPŠÍ STŘELEC TURNAJE: Jan Pázler (1.SC Znojmo FK) - 3 góly.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies