FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Oldřich Machala: Kádr už musíme stabilizovat

Oldřich Machala: Kádr už musíme stabilizovat M i r o s l a v - V prvních dvaceti minutách utkání se Zlínem mohl být trenér Oldřich Machala spokojený, v těch dalších už to nebylo tolik ideální a Znojmo podlehlo Zlínu 2:3. Znojemský kouč si z toho však příliš velkou hlavu nedělá, dobře ví, že je jeho stále ve fázi zkoušení. Ta ale podle jeho slov končí a kádr už bude nabírat v příštích dnech reálných obrysů.

 
 
 

Sneslo už utkání se Zlínem přísnější měřítko?
Já jsem říkal, že dnes to bude takový první velký test, protože Zlín je agresivní mužstvo. Znám i Martina Pulpita a vím, jak hrají. Prvních dvacet minut bylo z naší strany velmi dobrých. Vedli jsme 1:0, měli jsme další dvě velké šance. Honza Pázler to mohl vyřešit daleké lépe, vedení mohlo být 2:0, možná i 3:0. Po odstoupení Lacka a Mira Kovačiće, už to nemělo takovou kvalitu, ale zase na druhou stranu jsme stále ve vývoji. Zkoušíme hodně hráčů. Prohráli jsme 3:2, ale hlavu si z toho nedělám. Mužstvo musíme ustálit a pracovat s ním.

Asi vás ale trápí vyšší počet inkasovaných branek? Z pěti zápasů to bylo dvanáct obdržených gólů.
Dalo se s tím trochu počítat, protože se nám v posledních dnech vystřídalo v týmu hodně hráčů. Musíme nyní sestavu stabilizovat a začít s týmem pracovat, zatím na to nebylo tolik času.

Už máte jasněji o kádru, nebo ještě váháte?
Jasno už mám, ale musím to probrat s vedením.

Lacko a Kovačić museli střídat kvůli zranění?
Oba kvůli zranění. Kovačić má něco s kotníkem. Doufám, že budou v pořádku.

Přibyli dva noví hráči na zkoušku - Jakub Andrejko a Radek Coufal. Zůstanou i v následujících dnech?
To se vše uvidí, musí se to projednat s vedením. V dalších dnech už nechci, aby chodili další hráči na zkoušku. Už musíme pracovat s tím, co máme. Zbývají tři týdny do začátku ligy. Už musíme něco nacvičit. Do této doby jsme to udělali snad jednou, protože hráčů tu bylo opravdu moc. Měli jsme třeba 34 hráčů na tréninku. To je šílené číslo, to musíme zastavit a pracovat s hráči, kteří tady zůstanou.

Počítám, že před soustředěním v Břeclavi už budete chtít mít nějaký jasný obrys kádru?
To už musí být jasno. V úterý odjíždíme a kádr už by měl být hotový.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies