FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bronislav Stáňa: Dostáváme pěkný záhul, ale prospěje nám to

Bronislav Stáňa: Dostáváme pěkný záhul, ale prospěje nám to B ř e c l a v - Minulou sezónu byl oporou našeho juniorského týmu, připsal si však i první minuty v Gambrinus lize. Nyní by měl mít Bronislav Stáňa v A-týmu daleko větší prostor a v jednadvaceti letech by to mohla být ve Fotbalové národní lize i jeho zlomová sezóna. V přípravě se mu na pravém křídle velice daří, věříme, že to bude platit i v ostré sezóně.

 
 
 

Jaká je atmosféra v týmu, potažmo teď na soustředění v Břeclavi?
Dostáváme pěkný záhul (s úsměvem). Myslím, že tohle soustředění nám hodně prospěje. Kádr se ustálil a hlavně jsme dobrá parta, to je důležité. Záleží už pak na trenérovi komu dá příležitost a šanci. Já se o ni porvu ze všech sil.

V přípravě dostáváš poměrně velký prostor. To ti určitě vyhovuje?
Na příležitost hrát jsem samozřejmě čekal celou dobu, jsem rád, že to zatím v přípravě vychází. Doufám, že trenéra nezklamu.

Ve středu jste sehráli přípravné utkání (výhra 4:0). Brněnská juniorka asi nebyla úplně nejsilnějším soupeřem. Na hřišti to bylo znát?
Kluci teď vyšli z dorostu, takže se brněnská juniorka také nějakým způsobem sehrává. Jsou to mladí kluci, takže to proti nám měli hodně těžké, i co se týče zkušeností.

Je to asi velký rozdíl hrát proti juniorce Brna s juniorkou Znojma a teď s A-týmem.
Je to pochopitelně rozdíl. Vrátili se nám navíc zkušení hráči, například Okleštěk.

Jak si zatím pochvaluješ soustředění v Břeclavi?
Parádní. Jídlo a všechno v pořádku, trenér má také dobrou náladu. (s úsměvem) V pohodě.

S kým jsi na pokoji?
S Danem Odehnalem. Je to můj tradiční spolubydlící, když takhle někam jezdíme.

Sledovali jste v úterý týmově zápas Brazílie - Německo (Brazílie prohrála 1:7 pozn. red.)?
Sledovali. Viděl jsem první poločas, pak jsem u toho ale usnul. (s úsměvem)

Jaký jsi měl z toho nesmírně překvapivého výsledku pocit?
Co na to říct, jde vidět, že i na mistrovství světa se může udát cokoliv.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies