FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Oldřich Machala: Dopředu máme sílu, musíme to sladit i vzadu

Oldřich Machala: Dopředu máme sílu, musíme to sladit i vzadu S e d l e c - Utkání s Frýdkem-Místkem završilo pětidenní soustředění v Břeclavi. Byť nám první půle výsledkově nepřála, nakonec náš tým dokázal přehrát soupeře 4:2. Trenér Oldřich Machala byl sice spokojený s obratem, nikoliv však s inkasovanými góly v první půli. O přestávce muselo dojít i na rozmluvu v kabině.

 
 
 

Jak jste viděl utkání proti Frýdku-Místku, které se pro nás zpočátku nevyvíjelo úplně ideálně?
Soupeř měl dvě šance a dal dva góly. Navíc z takových situací, které bychom měli úplně v klidu řešit dlouhým odkopem, takže v obranné fázi to v pořádku nebylo. Dopředu jsme ukázali svoji sílu, musíme to sladit v dozadu.

Frýdek-Místek se spoléhal na urputnou defenzivu. Asi se dá čekat, že takovéto dobývání nás bude čekat ve většině zápasu FNL?
To je právě ono. Soupeř bude hrát na brejkové situace, to co hrál dnes Frýdek. Ten čekal na naše chyby a rychlé protiútoky. Musíme hlavně umět řešit jednoduché situace. Nemůže nám projít obyčejný nákop a i druhý gól byl dost laciný. Ani by tolik nevadilo, kdyby byl stav po první půli 0:0, ale prohrávat 1:2 se soupeřem, který má sice svoji kvalitu, ale my ji máme větší, to jsem spokojený nebyl.

S obratem v druhé půli jste byl ovšem jistě spokojený?
Proto jsme šli také do kabiny, abychom si k tomu něco řekli. Že jsme pak dali tři góly a utkání otočili, to je v pořádku.

Proběhla nějaká důraznější rozmluva?
Něco jsme si řekli. (s úsměvem)

Zápas proti Frýdku-Místku uzavřel pětidenní soustředění. Jak byste ho zhodnotil.
Hodnotím ho velmi dobře. Trénovali jsme na dvou výborných hřištích. Hlavně jedno z nich bylo úplně špičkové, to jsem u nás málokde viděl. Měli jsem pochopitelně i dobré ubytování. Velmi dobře jsme jedli. (s úsměvem) Všechno probíhalo v pořádku, nebylo si na co stěžovat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies