FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka zvítězila nad U19 vysokým rozdílem

Juniorka zvítězila nad U19 vysokým rozdílem S e d l e c - V sobotu se svedl před začátkem utkání áčka proti Frýdku-Místku duel mezi naší juniorkou a U19. Pro oba týmy to byl vstup do přípravy a z výhry se nakonec radoval papírový favorit. O výsledek ale tolik nešlo jako o to, vidět všechny potencionální hráče juniorského týmu v akci, a to na obou stranách. Vždyť i někteří hráči si na chvíli prohodili strany. V článku najdete pochopitelně obsáhlé vyjádření k zápasu od trenéra juniorky Aleksijeviće. Nechybí ani hodnocení trenéra U19 Róberta Kafky.

 
 
 

JUNIORKA - U19 8:3

Sestava juniorky: Bula (2. půle Konvalina) - Janák, Pokorný, Nehyba, Kunst - Alaca, Lama, Vala - Kirschner, Comara, Yilmaz.
Do 2. půle zasáhli: Pereira, Celik, Kolegar.

Sestava U19: Kovalina (2. půle M. Kříž) - Morong, Z. Hříbek, Dobrovolný, Celik - Fukal, Kolařík, Sokol, Šálek - Landšperský, Pereira.
Do 2. půle zasáhli: Alaca, Ondrák, J. Kříž.

S ofenzivní části jsem byl spokojený, stále jsme ale na začátku cesty, říká trenér Juniorky Petar Aleksijević

První utkání juniorky, i když takové trochu modelové. Jak jste ho viděl?
Viděl jsem to pozitivně z té strany, že jsme vstřelili osm gólů. Myslím, že z útočné stránky zápasu jsem byl spokojený. Samozřejmě s panem Kafkou jsme to domluvili tak, že jsme nějakým způsobem kluky prostřídali. Kluci alespoň v takovém modelovém utkání pochopili, jak chci hrát. Musíme ale ještě hodně pracovat, stále jsme teprve na začátku cesty. Nebyli jsme ještě všichni, chybělo nám pár kluků. Zápas ale vyzněl dobře, byl jsem spokojený.

Byla i výhoda v tom, že jste viděl kluky z juniorky i U19 pohromadě a mohl jste si udělat obrázek?
Určitě. Viděl jsem v akci všechny kluky, kteří by případně mohli za juniorku nastoupit. Věřím, že do začátku ligy tým poskládáme tak, že budeme nebezpeční každému soupeři.

Po prvním zápase bych se nechtěl ptát, co bylo v utkání negativní. Spíše se zeptám, co bylo dle vás nejvíce pozitivní, co se dařilo?
Řešení finální fáze, kde se kluci velice dobře orientovali v situaci jeden na jednoho, a když se dostali na dostřel brance. Negativní pak byly některé věci v defenzivní činnosti a tím teď nemyslím obrannou čtveřici, ale bránění celého týmu. Zbytečně ztracené balóny uprostřed hřiště a pak jsme měli mezery v tom, že jsme pouštěli kluky z dorostu sami na bránu, což nemám rád. Ale chce to čas a tyto věci nacvičit. Věřím, že to stihneme.

Trenér U19 Róbert Kafka

Byl to první zápas, kluci si zahráli, zaběhali. Čeká nás ještě dlouhá příprava, protože liga začíná až v půlce srpna. Takže musíme zapracovat na mnoha věcech a dát vše do kupy.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies