FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ohlédnutí za sezónou U14 a U15

Z n o j m o - Nedávno jsme hodnotili sezónu mládežnických kategorií U12 a U13, nyní jsou na řadě starší kolegové z U14 a U15. Zvláště čtrnáctka měla velmi úspěšnou sezónu, kdy nakonec obsadila šesté místo. Přitom po skvělém podzimu měla zálusk ještě na vyšší pozice.

 
 
 

U14

Jednoznačně nejúspěšnější mládežnické mužstvo. Tým trenérů Libora Paličky a Marka Dítě měl lepší podzimní část, kde překvapil všechny týmy a umístil se mezi špičkou soutěže. Na jaře přišlo mírné zhoršení, ale i tak se tým prezentoval dobrými výkony. Chlapci mají před nadcházející sezónu před sebou velkou výzvu, minimálně zopakovat již uplynulou sezónu v kategorii U15.

Nejlepší střelci kategorie: 18 – Veselý, 15 – Merhaut, 9 – Stupár, 3 – Pacula, Bohdálek

U15

Patnáctka skončila v horší polovině tabulky, i proto může mrzet několik nepovedených utkání v průběhu sezóny, jelikož jinak umístění mohlo být ještě daleko lepší. Tým se nyní posouvá a kategorii výše, tudíž ze žákovské do dorostenecké. Trenérské duo Václav Dvořák a Zdeněk Mička, které tento tým vedlo tři roky, zůstává u kategorie žákovské.

Nejlepší střelci kategorie: 12 – Burda, 7 – Moravec, 6 – Krula, Švarc, 5 – Novák, 3 – Valenta, Čech

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies