FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trénink dělá mistry, příprava na ligu pokračuje

Trénink dělá mistry, příprava na ligu pokračuje M i c m a n i c e - I tento týden naši fotbalisté nezahálí a pečlivě se připravují na blížící se start domácího poháru a Fotbalové národní ligy. Trénuje se dvoufázově, dopoledne posilovna, či tartan a odpoledne pak hřiště převážně v Micmanicích. Co se týče kádru, ten doznal ještě menší změny.

 
 
 

V Micmanicích trénoval kompletní kádr vyjma brankáře Jiřího Dolečka, kterého trápí stehenní sval. Chyběl také Tadeáš Zezula, jenž tým opustil. Hráč Zbrojovky Brno zde byl na testech, jelikož se při soustředění v Břeclavi připojil k týmu Martin Hudec, v týmu už byl na stoperské pozici přetlak.

Dnešní trénink se skládal z tradičních věci, tedy jak z kondičních cvičení, tak i práce s míčem, a to především kombinační záležitosti. Brankáři Jakub Andrejko a Radek Bula pracovali pod dohledem trenéra brankářů Josefa Hanzálka a částečně i asistenta trenéra Petara Aleksijeviće.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies