FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ohlédnutí za sezónou U16 a U17

Ohlédnutí za sezónou U16 a U17 Z n o j m o - V hodnocení uplynulé sezóny mládežnických kategorií pokračujeme týmy U16 a U17. Lépe si vedl první zmíněný, který se prezentoval konstantními výkony, což mu vyneslo konečné desáté místo. Sedmnáctka naopak zažila nepovedený podzim, z posledního místa se však na jaře dokázala vyškrábat.

 
 
 

U17

Znojmo skončilo v osmnáctičlenné tabulce na šestnáctém místě a to je jednoznačně zklamání. Tristní bilanci měl tento tým na podzim, když vybojoval pouze šest bodů a byl poslední. V úvodu jara přišlo zlepšení a sedmnáctka stoupala vzhůru tabulkou, poté přišel opět útlum a několik zápasů bez vítězství, proto je postavení v tabulce takové jaké je. Na podzim byl trenérem mužstva již zmíněný Róbert Kafka, který se na jarní část přesunul o stupínek výše a jeho pozici převzal Miroslav Paul. U mužstva celou sezónu působil jako asistent Milan Vyžrálek. Řada hráčů z kádru si dokonce vyzkoušela i Juniorskou ligu - můžeme třeba uvést Landšperského, Fukala, či Zdeňka Hříbka.

Nejlepší střelci kategorie: 10 – Landšperský, 6 – Fukal, 4 – Z. Hříbek, 3 - Fryš

U16

Tým pod vedením šéftrenéra Miroslav Steinhausera předváděl po celou sezónu vyrovnané výkony a skončil uprostřed tabulky. S umístěním panuje spokojenost. Celý ročník odvedl šéftrenér SCM Miroslav Steinhauser. O půlce sezóny ho opustil asistent Miroslav Paul, který se posunul ke kategorii U17. Pozici vedoucího mužstva zastává po boku šéftrenéra již několik let Zdeněk Barteis.

Nejlepší střelci kategorie: 14 – Procházka, 12 – Švejkar, 3 – Bastl, Švejda

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies