FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V generálce na pohár a na ligu se střetneme Retzem

V generálce na pohár a na ligu se střetneme Retzem Z n o j m o - Příprava pomalu, ale jistě směřuje do svého finále. V pátek nás totiž čeká v rakouském Retzu poslední test před ostrými zápasy v sezóně. Už příští týden absolvují svěřenci trenéra Machaly první kolo domácího poháru, o týden později pak samotný start Fotbalové národní ligy v Kolíně.

 
 
 

SC Retz hrál v minulé sezóně regionální ligu východ, což je v Rakousku třetí nejvyšší fotbalová soutěž. Náš páteční soupeř však v příští sezóně tuto ligu již hrát nebude, v uplynulé sezóně totiž skončil na posledním místě a sestoupil do krajské ligy. V rakouském klubu působili i dva bývalí Znojmáci Gregor Kováč a Jiří Zifčák. Druhý jmenovaný se nachází i na aktuální soupisce.

SC Retz - 1.SC Znojmo FK
pátek 18.7.2014 (18:30 hod. - Retz)

Tři zápasy už má Retz v této sezóně za sebou. Jednalo se o dvě přípravné utkání a jedno pohárové. V tom, ve kterém o něco šlo - tedy domácím poháru, nakonec Retz prohrál s Kitzbühlem. Jedinou výhru si zatím připsal hned v prvních testu na sezónu proti Eggenburgu, kdy zvítězil 2:1.

  • 1Příprava - Eggenburg - Retz 1:2
  • Příprava - Retz - Sierndorf 3:10
  • Pohár - Kitzbühel - Retz 5:1

S Retzem se náš tým střetl v přípravě na sezónu 2011/12, a to dokonce dvakrát. V létě jsme zvítězili 1:O a v zimní přípravě pak 4:1. Loňskou sezónu následovala pauza, oba týmy se tak střetnou po roční přestávce.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies