FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka si suverénně poradila s Miroslaví

M i r o s l a v - První ostřejší přípravný zápas má za sebou naše juniorka. Stejně jako před rokem, i nyní jsme sehráli zápas s Miroslaví. Loni skončil výsledek 3:0 v náš prospěch, tentokrát byla výhra daleko vyšší. V horkém počasí se projevila kvalita svěřenců trenéra Petara Aleksijeviće a bylo to vidět i na výši skóre.

 
 
 

Miroslav - 1.SC Znojmo FK 3:10

Branky Znojma: 17., 22., 43. a 51. Alaca, 14. a 62. Yilmaz, 1. Kirschner, 25. Hrazdílek, 61. Lama, 78. Uchenna.

Sestava: Konvalina (46. Bula) - Janák (62. Kunst), Pokorný (C) (62. Nováček), Hrazdílek, Uchenna (46. Celik) - Lama, Vala, Nehyba (67. Uchenna) - Alaca (77. Yilmaz), Yilmaz (67. Kolegar), Kirschner.

Zápas začal z naší strany velice svižně, už v první minutě dokázal využít chybu v rozehrávce Miroslavi Petr Kirschner, který obešel brankáře a pohodlně zamířil do prázdné brány. Svěřenci trenéra Aleksijeviće od začátku prokazovali svoji výraznější kvalitu a na hřišti to bylo znát.

Střelnici si otevřel na miroslavském hřišti především Ali Alaca, která dokázal skórovat hned čtyřikrát, když v první půli zkompletoval hattrick. Na jeho trio branek dokázali v úvodním dějství navázat ještě Kubilay Yilmaz a Lukáš Hrazdílek. I Miroslav si však dokázala připsat jeden zásah.

V druhé půli docházely soupeři síly, i přesto ale statečně bojoval a dokázal vsítit ještě dvě branky. Bylo to však jen drobná kosmetická změna na konečném skóre. Znojmo pod dirigentskou taktovou Lamy ve středu pole naprosto ovládalo hru a výsledkem byly další góly v miroslavské síti. Když se prosadili Michel Lama, Ugwu UChenna, Kubilay Yilmaz a již zmíněný Alaca. Spousta šancí pak ještě zůstala neproměněna. V horkém počasí se tak nakonec zrodil výsledek 10:3.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies