FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kluci ukazují vůli a chuť hrát, pochvaluje si trenér Aleksijević

Kluci ukazují vůli a chuť hrát, pochvaluje si trenér Aleksijević M i r o s l a v - Sobotní zápas juniorky proti Miroslavi skončil výsledkem 10:3 a trenér Petar Aleksijević tak mohl být spokojený. Jak sám zmínil, o výsledek tolik nešlo, šlo o přístup hráčů k utkání, a ten si znojemský lodivod pochvaloval. Samozřejmě byly v zápase i nějaké chyby, ty se však mohou ještě do startu Juniorské ligy vyladit.

 
 
 

Při vší úctě k soupeři, proti Miroslavi to bylo asi o tom, jak vysoké bude skóre?
Já jsem chtěl v dnešním utkání hlavně otestovat přístup hráčů. Každou chvíli, kterou můžeme strávit na normálním hřišti oceňujeme. Máme k dispozici umělou trávu menších dispozic, takže pro nás je každý takový zápas dobrý. Kluci se seznamují s tím, jak bychom chtěli v nové sezóně hrát. Byl jsem spokojený s přístupem kluků v první půli. Náš výkon byl velice dobrý.

Je asi velkou výhodou, že hráči už se nějakou dobu znají a jsou pohromadě?
Je to velká výhoda, že se znají a nějakou dobu strávili spolu. Kluci už se znají a jsou na sebe zvyklí. Co se týče celkově utkání, tak druhý poločas už nestačil soupeř se silami. Jak jsem říkal, pozitivní byl hlavně přístup kluků.

S ofenzivní části jste asi spokojený, s tou obrannou zřejmě až na některé momenty také?
Byly tam některé zbytečné ztráty, které byly místy laxní přímo dvacet, třicet metrů od naší brány. To by se nemělo stávat. Ale jsou to mladí kluci a musíme očekávat, že taková chyba občas přijde. Důležitý je, aby se ty chyby neopakovaly. Kluci ukazují chuť a vůli hrát, i když dnes nebylo příliš příjemné počasí na běhání. Myslím, že i přesto odevzdali maximum.

Myslíte, že se dá do prvního ligového utkání se Zbrojovkou Brno stihnout vtisknout herní styl, který po hráčích chcete?
Máme ještě jedno přípravné utkání ve středu v Ivančicích. Bude také hodně záležet na tréninkových možnostech. Ale přibližujeme se tomu, co bych chtěl. Myslím, že pokud to nebude v prvním zápase, tak v prvních dvou třech utkáních se s tím naplno srovnáme. Věřím, že nám to prospěje a budeme hrát dobrý útočný fotbal.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies