FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Okleštěk, Pázler a Kovačić oficiálně hráči 1.SC Znojmo FK

Okleštěk, Pázler a Kovačić oficiálně hráči 1.SC Znojmo FK Z n o j m o - Je nám ctí oznámit, že Jan Pázler (naposled Jablonec) a Miro Kovačić (naposled Hajduk Split) se oficiálně stali hráči 1.SC Znojmo FK. Své přestupy do našeho týmu ztvrdili podpisy smluv. Přejeme jim hodně štěstí a dobrých výkonu na trávníku. Po půl roce se také vrací zpět do Znojma Tomáš Okleštěk, který zde je stejně jako předchozí dva zmínění hráči na přestup.

 
 
 

Časy se mění a platí to i o Znojmu. Pokud bylo v minulosti v kádru více hráčů na hostování, nyní se jde jinou cestou. V aktuálním kádru A-týmu jsou jediní dva hráči na hostování. V týdnu se dotáhly přestupy Tomáše Oklešťka, Jana Pázlera a Miro Kovačiće. Již dříve byl dokonán přestup útočníka Libora Žondry a také dvou nadějných afrických hráčů Comary a Lamy.

LIBOR ŽONDRA MIRO KOVAČIĆ JAN PÁZLER
Libor Žondra přišel z HFK Olomouc a byl vůbec první posilou před nadcházející sezónou. Vytáhlý útočník bude hlavní údernou silou na hrotu útoku. V přípravě vstřelil pět gólů. Devatenáctiletý chorvatský fotbalista je velkým příslibem do budoucna. Již v takto mladém věku se může zařadit mezi jednu z opor záložní řady. Miro přestoupil z Hajduku Split a v přípravě se mu vedlo také velice dobře. Neodehrál plnou porci zápasů a přesto vstřelil tři branky. Jeho místem bude střed zálohy. Jana Pázlera fanouškům českého fotbalu snad ani netřeba představovat. Zkušený křídelní útočník má teprve 23 let a už nasbíral 58 startů v první lize! V přípravě se stal s devíti brankami nejlepším znojemským střelcem.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies