FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machala před Líšní: Čeká nás těžký duel, ale měli bychom ho zvládnout

Machala před Líšní: Čeká nás těžký duel, ale měli bychom ho zvládnout Z n o j m o - Do startu Fotbalové národní ligy sice zbývá ještě týden, už tuto sobotu ale vyběhnou naši fotbalisté k prvnímu kolu Poháru české pošty. V tom se střetneme na hřišti soupeře s Líšní. Ta je aktuálně nováčkem MSFL a má nového velice zkušeného trenéra Josefa Mazuru. Jak hodnotí soupeře znojemský trenér Oldřich Machala se můžete dočíst v tomto článku.

 
 
 

Jak byste charakterizoval našeho soupeře v prvním kole domácího poháru?
Kvalitní mužstvo. Kvalitní mužstvo i proto, že tam budou hráči ze Zbrojovky Brno. Čeká nás hodně těžký soupeř. Už jsme s nimi hráli v poháru a vyhrálo se až ne penalty.

Pohárové zápasy bývají hodně zrádné. Nebojíte se toho?
Samozřejmě jsou ošidné, protože soupeř se bude chtít na nás vytáhnout. S tím pochopitelně počítáme. Pokud k utkání přistoupíme na sto procent a budeme hrát svoji hru, tak bychom to měli zvládnout.

SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK
Sobota 26.7.2014 (17:00 hod. - Líšeň)

Máte například nějaký cíl, kam by se mělo v poháru dojít?
Teď máme před sebou Líšeň, takže musíme postoupit přes Líšeň. Ve třetím kole bychom se pak mohli utkat se Zbrojovkou Brno. Ale bylo by předčasné a hloupé, kdybychom si říkali, že nás čeká ve třetím kole Zbrojovka. Nyní máme před sebou Líšeň a musíme přes ní postoupit.

V pohárových zápasech s Líšní máme za poslední dobu poměrně negativní bilanci. Z tří utkání jsem postoupili pouze jednou, předminulou sezónu.
Vím o tom. Doufám, že nedojde na penalty, a že to zvládneme.

Je někdo zraněný, nebo je v tomto ohledu vše v pořádku.
Mělo by to být v pořádku.

Naše pohárová Nemesis? - SK Líšeň

Líšeň trénoval v minulé sezóně pro znojemského fanoušků velmi známý Bohumil Smrček. Ten vedl Znojmo v ročnících FNL 2010/11 a 2011/12. Ten dovedl tým v divizi na čtvrté místo. Jelikož ale nikdo z umístěných celků nad Líšni nechtěl postoupit do MSFL, padla tato možnost na brněnský klub, který ji přijal. Od nové sezóny tak bude hrát třetí nejvyšší českou fotbalovou soutěž, už ovšem pod novým trenérem Josefem Mazurou.

Nový trenér Líšně se bude moci spolehnout na vydatnou podporu Zbrojovky Brno, jejíž je Líšeň farmou. Dá se tak očekávat velmi intenzivní spolupráce. S Líšní se náš tým naposled střetl v pohárovém ročníku 2012/13 a byla to velký boj. Nakonec se nám povedlo postoupit až po penaltovém rozstřelu. Předtím se však Líšni dvakrát v poháru podařilo Znojmo vyřadit. Je ale pravdou, že to bylo ještě v dobách, kdy jsme hráli MSFL.

2007/08 - 2. kolo: Líšeň - Znojmo 2:1
2008/09 - 1. kolo: Líšeň - Znojmo 1:1, 4:3pk
2011/12 - 1. kolo: Líšeň - Znojmo 0:0, 3:4pk

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies