FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V poháru jdeme po výhře nad Líšní dále

V poháru jdeme po výhře nad Líšní dále L í š e ň - Pohárová utkání bývají vždy ošidná, proto je příjemné konstatovat, že jsme po vítězství nad Líšní postoupili do druhého kola. Nebylo to však nic jednoduchého, soupeř byl vydatně posílen o hráče Zbrojovky Brno. I přesto svěřenci trenéra Machaly vedli už ve druhé půli 3:0. Pak však přišla menší nekoncentrovanost, po které snižoval Avdić. Ve 2. kole nás čekají Rosice.

 
 
Pohár 1.kolo, sobota 26.7.2014
SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK  1:3  (0:1)
Branky: 73. Avdič – 35. a 61. Žondra, 69. Avdić (vla.)
ŽK: 51. Sedlák, 76. Matoušek.
Rozhodčí: Pavel Orel - Hájek Robert, Zdeněk Arnošt
SK Líšeň: Veselý – Drábek (46. Čampa), Avdić, Stehlík, Omelčenko (46. Lisický), Sedlák, Kaščák, Šumbera, Matoušek, Fall (74. Pecha), Přerovský.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Helísek, Hudec, Yonov, Cihlář – Lacko (C), Buchta, Kovačić (85. Pokorný) – Stáňa (88. Hříbek), Žondra, Pázler (90. Kirschner).
Počet diváků: 350

Komentář k zápasu

Utkání začalo velmi zostra. Brankář Doleček se snad ani nestačil rozkoukat a už musel ve druhé minutě likvidovat Kaščákovu bombu pod břevno. Náš tým ale rychle kontroval šancí Žondry, který ve 4. minutě pohladil míč a hlavičkoval jen těsně vedle tyč. Jeho chvíle ale ještě měly přijít. Nicméně první hodinu se hrál na obě strany poměrně vyrovnaný fotbal. Mohl to změnit Šumbera, jenž ale na zadní tyči hlavičkoval mimo.

V závěru půle už jsem ale naplno převzali iniciativu. V 33. minutě ještě hlavičkoval Libor Žondra do brankáře, o chvíli později už ale zahřmělo. Stáňa se skvěle uvolnil na pravém křídle a poslal precizní centr na vytáhlého znojemského útočníka, který si věděl rady. Gól ještě do přestávky byl z našeho pohledu nesmírně důležité.

Líšeň ve druhé půli už musela otevřít hru, což znamenalo více útočného prostoru pro Znojmo a pochopitelně také více šancí. Přidat pojistku na vedení se ale povedlo až v 61. minutě opět Liboru Žondrovi, který tentokrát zužitkoval centr Kovačiće. Pak bylo ještě veseleji a byl v tom "namočený" opět Žondra. Tomu ve velké šanci sebral hattrick dobrým zákrokem brankáře Vesele. Jenže míč se dostal ještě k Buchtovi, kterému se sice zakončení úplně nepovedlo, ovšem i přesto mířil míč pomalu do prázdné brány. Avdić se snažil zabránit tomu nejhoršímu, ale nakonec si dal nešťastného vlastence.

Náplast ale aplikoval Muamer Avdić takřka vzápětí. V 73. minutě si naběhl na standardku a hlavou nedal Dolečkovi šanci. Koncentrace našeho týmu posléze poměrně polevila a Líšeň se dostala do hry, její aktivita ale k dalšímu gólu nevedla i díky jednomu ze zákroku Dolečka. Na 4:1 ještě mohl zvýšit Pázler, ale i na druhé straně se blýskl brankář.

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Další

Video

  • 1.k. Pohár České Pošty Líšeň - Znojmo 1:3 | přehrát
  • Vítězný pokřik po poháru s Líšní | přehrát
  • Muamer Avdić po pohárovém utkání Líšeň - Znojmo | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies