FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machala: Spokojenost, mrzí mě jen lehkovážnost v 2. půli

Machala: Spokojenost, mrzí mě jen lehkovážnost v 2. půli L í š e ň - Trenér Oldřich Machala byl po utkání s Líšní spokojen nejen s postupem a vítězstvím 3:1, ale i s dobrým testem na start ligy. Jediné, co ho mrzelo, byla nekoncentrovanost za stavu 3:0 v druhé půli, kdy jsme soupeře pustili do hry a také některé neproměněné šance. Více pochopitelně už v samotném rozhovoru.

 
 
 

Jak jste viděl pohárové utkání s Líšní? Jistě nic jednoduchého?
Jsem spokojený s postupem, protože jsme hráli proti velice kvalitními soupeři. Nevím, jestli to byla Líšeň, nebo Zbrojovka Brno, když jsem viděl sestavu. (s úsměvem) Nebyl jsem ale nespokojený s tím, že za stavu 3:0, když už máme utkání v podstatě rozhodnuté, přijde opět naše lehkovážnost, nekoncentrovanost. To nás potkalo i v Retzu, soupeři jsme nabídli šanci, který ji hned využil. Místo toho, abychom zápas vyhráli větším rozdílem, protože jsme měli několik šancí a brejků. To mě mrzí, ovšem musím říct, že jsem spokojený. V Líšni se nikdy nehraje snadno, což jsem zažil i s HFK.

Čím myslíte, že to je. U zkušeného mužstva taková ztráta koncentrace?
Nevím. Ještě jsem to hráčům říkal, když se občerstvovali. Nechápu to, protože tohle by se opravdu nemělo stávat. Musíme na tom zapracovat. Pokud soupeř ucítí nějakou šanci a my polevíme, tak toho využije.

Vydal tento zápas za všechny utkání v přípravě?
Po dlouhé době to byl opravdu těžký zápas. Jak už jsem zmiňoval, byla to v podstatě Zbrojovka Brno.

Byl to jistě i velmi dobrý test na první ligové utkání s Kolínem?
Určitě. My jsme nějaký takový těžší zápas potřebovali. Takže jsem to uvítal, i poté co jsem uviděl sestavu soupeře.

Libor Žondra z pozice hrotového útočníka dva góly. Spokojenost?
Spokojený jsem, ale liga začíná až příští týdne. Doufám, že to Liborovi vydrží. Věřím, že nám hodně pomůže.

Stoperské duo ve složení Hudec - Yonov bude i proti Kolínu nebo se ještě bude měnit?
Ještě uvidíme podle situace.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies