FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Lukáš Hrazdílek: Červená a zranění Pokorného nás položilo

Lukáš Hrazdílek: Červená a zranění Pokorného nás položilo B r n o - Znojmo mělo přetěžký start do Juniorské ligy. Proti Zbrojovce Brno bylo v roli outsidera, svést vyrovnanou partii se soupeřem však ovlivnila sporná červená pro Romana Nehybu a také zranění kapitána Pokorného. V oslabení to poté byl těžký boj a Zbrojovka vysoko zvítězila. Zápas hodnotil znojemský defenzivní univerzál Lukáš Hrazdílek.

 
 
 

Start do letošního ročníku Juniorské ligy nebyl z těch šťastných. Na úvod nepříjemná porážka se Zbrojovkou.
Ze začátku to bylo hodně nervózní, pak nás položila červená karta a zranění Pokeca (Jakub Pokorný pozn. red.). Pak už to byla bohužel jen otázka času, kolik gólů dostaneme.

Zmiňuješ červenou kartu. Jak si ten moment viděl?
Byla to sporná červená, ale rozhodčí ji udělil a nedalo se nic dělat. Zkoušeli jsme bojovat i v oslabení, chvíli drželi stav 0:0, ale nakonec inkasovali. Po prvních dvou brankách už si to Brno pohlídalo.

Po zranění Jakuba Pokorného jsi se musel posunout z kraje obrany na stopera. Pro tebe jako defenzivního univerzála asi žádný problém?
Bylo to v pohodě, ale museli jsme hrát více v bloku. Nemohli jsme si dovolit hrát tolik vytaženě. Do útoku už to bylo na brejky a trochu na náhodu, jestli utečeme, nebo ne.

Bylo už pak za nepříznivého stavu a v oslabení hodně těžké najít ještě poslední zbytky sil?
Bylo to těžké. Byl to takový kondiční trénink. Hodně běhání bez míče a záleželo na každém, jak se s tím popere.

Zápas mi hlavně ze začátku přišel hodně tvrdý. Zbrojovka tam měla pár ostrých zákroků.
Jeden faul na Landšpu (Jan Landšperský pozn. red.) byl hodně hraniční, myslím, že se klidně mohla udělit červená karta. Co se týče tvrdé hry, fotbal je kontaktní sport a musí se s tím počítat. Hrajeme Juniorskou ligu, a to už je skoro jako v mužích.

Dá se vůbec z takové porážky vzít něco pozitivního?
Jenom se z toho můžeme ponaučit a jít dál, za týden nás čeká další zápas, snad to napravíme.

Jak to máš ty. Analyzuješ hodně prohry, nebo se už raději soustředíš na další utkání?
Raději nad tím nepřemýšlím, čeká nás ještě hodně zápasů. Máme před sebou hodně zápasů a dá se to ještě napravit.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies