FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Informace k předprodeji vstupenek na Vlašim, další důležité info

Z n o j m o - O určitých omezeních při nedělním domácím utkání 3. kola FNL z důvodu rekonstrukce stadionu jsme již informovali. Nyní přichází také informace k předprodeji vstupenek, a také další důležité informace týkající se utkání. Jedná se především o změnu hlavního vstupu na stadión, jakožto i vysvětlení, proč se utkání neodehraje na jiném náhradním stadionu.

 
 
 

Informace o předprodeji vstupenek

Vstupenky, v počtu 500 kusů, budou k dispozici v předprodeji od středy 13. srpna v Casinu KRUH na ulici 17. listopadu ve Znojmě. Cena vstupenky bude 70 kč. Dále budou k zakoupení i permanentní vstupenky, a to v ceně 700 kč. Vstupenky na zápas, které se neprodají v předprodeji, budou klasicky k dispozici na pokladně (vstup ze Sokolské ulice) v neděli před začátkem utkání.

Předprodej: Casino KRUH, ul. 17. listopadu Znojmo
Cena vstupenky: 70 kč, děti do 15 let v doprovodu rodičů zdarma
Cena permanentky: 700 kč
Začátek prodeje: Od středy 13. srpna od 9:00

Jelikož na celé hlavní tribuně probíhají intenzivní stavební práce, místa budou k dispozici pouze naproti této tribuny. A také vstup na stadion bude pouze ze Sokolské ulice, kde bude i pokladna (v zimě kluziště, normálně odlehčovací hřiště). Kapacita 500 míst je maximum, jelikož více návštěvníků ochozy v těchto stížených podmínkách nepojmou a je také třeba dbát na bezpečnost.


Vstup na zápas a umístění pokladny.

Odpověď k alternativám v podobě místa zápasu

Padly také otázky na to, proč se nehraje například na hřišti v Dobšicích, či Oblekovicích. Hřiště pro Fotbalovou národní ligu musí jednak splňovat určitě podmínky ohledně rozměrů hrací plochy. Dále jsou zde regule, které musí být splněny, to jest antidopingová místnost, místnost pro rozhodčí atd., v neposlední řadě kabiny. I tyto místnosti pak musí mít určitě rozměry. Při rekonstrukci hlavní tribuny tohle bude splňovat přilehlá hala TJ Znojmo, kde jsou dostatečné prostory a zázemí.

Ještě jednou prosíme fanoušky o pochopení a věříme, že příští domácí zápas bude dostupná kapacita ještě navýšena a zhruba za měsíc už si společně vychutnáme otevření zrekonstruovaného stadiónu. Vězte, že v nynějším stíženém provozu nejste sami a musí ho absolvovat i hráči a taktéž pracovníci klubu. Věříme, že společně to zvládneme. Společně bojujeme, společně vítězíme - 1.SC Znojmo FK.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies