FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Klub pořádá výjezd do Olomouce na utkání se Sigmou!

Klub pořádá výjezd do Olomouce na utkání se Sigmou! Z n o j m o - Magnet 4. kola Fotbalové národní ligy? Rozhodně souboj dvou loňských exligistů Sigmy Olomouc a Znojma. Chcete být u toho a podpořit naše hráče? Stačí se přihlásit k zájezdu, který pořádáme ve spolupráci s autodopravcem TUNKA. Na jaře do Olomouce zavítalo velké množství znojemských fanoušků, pojďme společně tuto návštěvu zopakovat!

 
 
 

Souboj proti Olomouc bude pikantní i z pohledu toho, že Sigmu trénuje Leoš Kalvoda, který v dvou minulých sezonách působil ve Znojmě. V olomouckém dresu bude pochopitelně i útočník Václav Vašíček. Cena zájezdu bez lístku je stanovena na 250 kč (lístek bude k zakoupení na místě).

Rezervace budou probíhat v Casinu Kruh na ulici 17. listopadu ve Znojmě, či na mailu hodakkarel@centrum.cz nebo na čísle 777 162 810. Maximální kapacita míst v autobuse je 50 míst. Podmínkou konání zájezdu je obsazenost alespoň 40 míst. Prosíme, ať si rezervují místo do autobusu ti, kteří nakonec opravdu pojedou! Děkujeme a věříme, že se první větší výjezd sezóny uskuteční a vydaří!

AKTUALIZACE! - VÝJEZD BYL PRO NEDOSTATEK PŘIHLÁŠENÝCH ZRUŠEN

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies