FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přetěžká překážka. Juniorka se v Šatově utká s lídrem - Jabloncem

Přetěžká překážka. Juniorka se v Šatově utká s lídrem - Jabloncem Z n o j m o - I ve 4. kole Juniorské ligy narazí náš tým na velice těžkého soupeře. V Šatově se totiž střetne s doposud suverénním lídrem tabulky - Jabloncem. Ten je zatím po třech kolech stoprocentní a bude tak velkým favoritem utkání. Svěřenci trenéra Aleksijeviće však proti Slavii a Baníku ukázali, že se nezaleknou ani velmi těžkého soupeře. V Šatově se startuje od 17:00.

 
 
 

Osmý tým loňského ročníku Juniorské ligy vstoupil do nové sezóny vskutku suverénně. Po třech zápasech má na svém kontě Jablonec devět bodů se skóre 9:1! Postupně si dokázal poradit s Bohemians 1905, Příbramí a naposled i doma se Slováckem 4:1. Není tedy divu, že na čele střelecké tabulky je s pěti góly právě hráč Jablonce - Marián Kovář.

1.SC Znojmo FK - FK Baumit Jablonec
Pondělí 18.8.2014 (17:00 hod. - Šatov)

Znojmo v minulém kole vybojovalo první bod, a to i přesto, že v Ostravě dohrávalo zápas v oslabení. V našem týmu se blýskl dvěma góly Ali Alaca, což čerstvě sedmnáctiletému ofenzivnímu hráči vyneslo ocenění Hráč 3. kola. Sestava proti Jablonci však bude menší tajenkou. V týdnu už se však do tréninku zapojilo nedávno zraněné trio Yilmaz, Kirschner, Pokorný.

Porovnání týmů

1 bod 18. místo v tabulce
4:11 skóre
0 bodů doma
9 bodů 1. místo v tabulce
9:1 skóre
3 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies