FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doma a nabídneme fandům tuto podívanou, zlobil se Machala

Doma a nabídneme fandům tuto podívanou, zlobil se Machala Z n o j m o - Spokojené hodnocení po domácím utkání? Jakoby to nebylo trenéru Oldřichu Machalovi přáno. Zklamaný byl po Vlašimi a ještě více pak po zápase s Táborskem. Jeho svěřenci po špatném výkonu podlehli soupeři 1:4 a stále tak čekají na první domácí bod. Kouč v žádném případě nehledal žádné kličky a byl hodně kritický, byť v rozhovoru zachoval chladnou hlavu.

 
 
 

Trenére, skoro stejná situace jako po Vlašimi?
Tady není ani co hodnotit. Táborsko bylo jednoznačně lepší, potrestalo naše chyby a vyhrálo zcela zaslouženě. My jsme nepodali vůbec dobrý výkon, podobalo se to výkonu proti Vlašimi. Z toho jsem hrozně zklamaný, že jsme našim fanouškům nenabídli víc. My hrajeme venku dobře, ale doma to nedokážeme prodat. Dostáváme hloupé góly. Přijde tolik lidí a my jim nabídneme takovou podívanou.

Na začátku druhé půle to vypadalo, že by to mohlo jít, co to zlomilo?
Asi ten druhý laciný gól, který byl tečovaný. Ten nás zlomil.

Venku devět bodů, doma nula a hrozivé skóre 2:7. Čím to, že je ve výkonech venku a doma takový rozdíl?
Uděláme dvě penalty. Děláme hrubé chyby. Centr od brankové čáry a my tam necháme naprosto volného hráče, který hlavičkuje a dá gól. Po druhé inkasované brance už jsme hráli vabank, což šlo na vrub toho, že jsme pochopitelně chtěli srovnat.

Asi vás i hodně trápí to, že ty chyby se opakovaly?
Penalta a pak vzápětí další penalta, s tím je pak těžké něco dělat. Doma se ale zkrátka prezentujeme hodně špatným výkonem, což mě mrzí, protože máme na víc. Mrzí mě to kvůli fanouškům, protože venku hrajeme dobře, a když tu kvalitu máme potvrdit, tak se to nestane. Možná se ukazuje to, že až takovou kvalitu nemáme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies