FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na co se těšit v prosinci na webu?

Na co se těšit v prosinci na webu? Z n o j m o - V prosinci má u nás fotbal přestávku. Tribuny na nějakou dobu osiří a s nimi částečně i weby. Zkrátka v tuto dobu to příliš nežije. Na našich stránkách 1scznojmo.cz to však bude naprosto jinak. Právě v tuto dobu bychom chtěli, aby bylo na webu živo. Připraveno tak bude několik článků, zajímavostí a například i nových rubrik, jednou z nich je i jak už nadpis napovídá - Dobré ráno Znojmo.

 
 
 

Na začátek tu máme novou rubriku s názvem Dobré ráno Znojmo! Každé ráno ve všední den zde na webu bude v rámci Dobré ráno Znojmo článek, zajímavost, statistika, zkrátka něco čím se vám budeme snažit zpříjemnit ráno.

V prosinci to ale nebude jediná věc, kterou bychom chtěli oživit v tomto čase web. Mimo to, máme připravený i rozhovor rozdělený do několika dílů s Martinem Hudcem, který se bude týkat jeho reprezentačních zážitků a zkušenosti s evropskými poháry. Již nyní můžeme prozradit, že to bylo povídání velice, velice zajímavé a dotkli jsme se řady věcí i mimo reprezentaci, konkrétně například návštěvnosti českého fotbalu.

Minulou zima si jistě dobře pamatujete na soutěž o permanentku. Na ní se můžete těšit i nyní, v jaké formě budeme ještě informovat. Chtěli bychom ji ale spojit s vánoční atmosférou a svátky. Na jaké další články a rozhovory se můžete v prosinci těšit, to už se nechte překvapit. Věříme a doufáme, že i v zimní přestávce bude stát za to, na web každý den zavítat, a to víckrát.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies