FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Z Varnsdorfu nedobytná tvrz, Pulpit končí ve Zlíně

Dohráno FNL: Z Varnsdorfu nedobytná tvrz, Pulpit končí ve Zlíně Z n o j m o - Předehrávkou jarního 16. kola pro týmy ve Fotbalové národní lize skončil rok 2014. My se za tímto kolem ohlédneme. Největším tématem v druholigových vodách bylo rozhodně odvolání trenéra Martina Pulpita z trenérské lavičky Zlína. Pozastavíme se také nad skvělou jízdou Varnsdorfu a střelecké potenci karvinského útočníka Lubomíra Urgely.

 
 
 

Bouřlivák Pulpit ve Zlíně dotrénoval

Impulsivní trenér Martin Pulpit skončil ve své funkci takřka bezprostředně po překvapivé domácí remíze s Kolínem. Výsledek s posledním týmem tabulky ale zřejmě neměl na odvolání vliv. Těžko říct, kvůli čemu nakonec vedení Zlína Pulpita odvolalo, o tom můžeme pouze spekulovat. Není ale tajemstvím, že trenér někdy dával na koučovské lavičce průchod svým emocím více, než je zdrávo.

Z Kotliny se body nevozí

Varnsdorf porazil ve šlágru 16. kola v domácím prostředí 2:1 a potvrdil svoji vynikající formu. Za druhé místo vděčí Severočeši právě i skvělým výsledkům na vlastní půdě. Varnsdorf doma ještě v této sezóně neprohrál a tak není divu, že vévodí tabulce doma.

Urgela se dotáhl na Folprechta

Karviná zvítězila nad Třincem 3:1 a k výhře jí pomohla výraznou měrou letní posila Lubomír Urgela. Ten se trefil rovnou dvakrát, což ho vyhouplo do čela tabulky střelců společně s žižkovským Zdeňkem Folprechtem. Oba mají na svém kontě osm gólů.

Nejdříve reprezentace, pak viróza

Oba dva nejlepší týmy tabulky si to rozdají na hřišti až na jaře. Sigma se s Varnsdorfem měla střetnout už v patnáctém kole v půli listopadu. Utkání se však odložilo kvůli reprezentantům Sigmy. Nevyšel však ani termín na konci listopadu. Tentokrát vše zhatila rozsáhlá viróza, která rozložila celý kádr Varnsdorfu. Duel nejlepších týmů FNL tak uvidíme až na jaře.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies