FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

A-tým stále v tréninkovém procesu, musel se vypořádat i s ledovkou

A-tým stále v tréninkovém procesu, musel se vypořádat i s ledovkou Z n o j m o - Poslední zápas podzimu Fotbalové národní ligy je dávno minulostí, stále se ale trénuje. Do 14. prosince, což je datum, od kterého budou mít hráči volno, zbývá ještě několik dní. A tak se využívají, jak se dá. Nejčastěji na umělé trávě, díky nepříznivému počasí z kraje týdnu ale také v posilovně, či bazénu.

 
 
 

Jistě jste zaznamenali v pondělí a úterý velmi nepříznivé počasí, kvůli kterému byl odložený i zápas juniorky s Baníkem Ostrava. Celou republiku trápila ledovka a Znojmo nebylo výjimkou. Hala TJ je navíc hodně vytížená. V pondělí a úterý se tak trénovalo v posilovně. „Bylo by zbytečné riskovat v takových podmínkách nějaký úraz, hráči tedy využili posilovny, bazénu a sauny,“ řekl trenér Ludevít Grmela.

Ve středu už následoval odpolední trénink ve zmíněné Hale TJ Znojmo a jelikož se dnes už počasí umoudřilo, využila se umělá tráva na stadionu. Chyběl Miro Kovačić, který dostal svolení k individuálními tréninkovému plánu a k týmu se připojí na začátku zimní přípravy. Bronislav Stáňa pak laboruje se zraněním z konce podzimní části, takže je jeho denním chlebem momentálně posilovna. Netrénuje však jen A-tým, ale také juniorský tým.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies