FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Aktuálně z kabiny: Načali jsme druhý týden zimní přípravy

Aktuálně z kabiny: Načali jsme druhý týden zimní přípravy Z n o j m o - Po dni a půl volna se na začátku týdne opět naplno rozběhly obrátky zimní přípravy. Dnes se sešlo na tréninku dvaadvacet hráčů, což je o tři více než na začátku přípravy. Na ty čeká opět intenzivní trénink, který bude mít v tomto týdne vrchol v podobě prvního přípravného zápasu, v němž se střetneme s Jihlavou.

 
 
 

Druhý týden zimní přípravy začal stejně jako ten úvodní, tréninkem na umělé trávě v Jevišovicích. K prvnímu mužstvu se připojil mladík z juniorky Ali Alaca a již minulý týden se do přípravy zapojil další junior Kubilay Yilmaz.

Hned na úvod týdne jsme se bohužel nevyhnuli nepříjemnosti. V průběhu tréninku totiž odstoupil kvůli zranění Jakub Honz. Věříme, že to nebude nic vážného. Na podrobnější stav si ale budeme muset počkat.

Hráči v přípravě

Jakub Andrejko
Luboš Ilizi
Jiří Doleček

David Helísek
Tomáš Cihlář
Roman Hříbek
Jakub Honz
Pavel Dreksa
Jaroslav Svozil
Daniel Odehnal
Bronislav Stáňa
Nediljko Kovačević
Miro Kovačić
Stijepo Njiere
Radek Buchta
Matúš Lacko
Ali Alaca
Kubilay Yilmaz
Jan Pázler
David Ledecký
Tomáš Okleštěk
Libor Žondra

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies