FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V rámci přípravy na soustředění do Ústí nad Orlicí

Z n o j m o - V rámci zimní přípravy absolvuje A-tým týdenní soustředění v Ústí nad Orlicí, konkrétně v Sporthotelu Tichá Orlice. Soustředění začíná v pondělí 19. ledna a ukončí se v sobotu 24. ledna. Na jeho skončení bude plynule navazovat přípravný zápas se Slovanem Liberec v Nymburku.

 
 
 

Na soustředění v letošní zimní přípravě vyrazíme do Sprothotelu v Ústí nad Orlicí. Ten v sobě skýtá ideální zázemí pro fotbalové soustředění. V blízkosti je hřiště s umělou trávou a v okolí pak několik variant pro kondiční trénink.

Trenér Ludevít Grmela samozřejmě soustředění kvituje. „Pro hráče to bude změna prostředí, nebude to takový stereotyp, jako kdybychom trénovali celé dva měsíce ve Znojmě. Tréninkové plochy budeme mít v bezprostřední blízkosti. Ideální,“ pochvaluje si kouč.

BLIŽŠÍ INFORMACE A SPORTHOTELU TICHÁ ORLICE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies