FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do přípravy se na zkoušku zapojili slovenští hráči Kamenčík a Kačala

Do přípravy se na zkoušku zapojili slovenští hráči Kamenčík a Kačala Z n o j m o - Do přípravy se v úterý 13. ledna připojili na zkoušku dva slovenští fotbalisté, útočník Michal Kamenčík a universál Richard Kačala. Oba dva mladí fotbalisté se budou snažit probojovat do kádru pro jarní část Fotbalové národní ligy a mají zkušenosti s nejvyšší slovenskou fotbalovou soutěží, převážně ale pak s její druhou ligou.

 
 
 
Michal Kamenčík a Richard Kačala
MICHAL KAMENČÍK se narodil 2.1.1993 v Prešově. Takřka 190 centimetrů vysoký útočník prošel skoro všemi mládežnickými reprezentacemi Slovenska. Ve své sbírce má mistrovský titul Slovenské dorostenecké ligy 2011/12 a také Československého poháru dorostenců ze stejné sezony. Ve slovenské nejvyšší soutěži si připsal čtyři ligové starty. Naposled působil v druholigovém MFK Lokomotiva Zvolen. V mládežnickém věku patřil mezi velké talenty. (POZICE - ÚTOČNÍK, 188 cm /84 kg)
RICHARD KAČALA se také narodil v Prešově a i on má zkušenosti s mládežnickými reprezentacemi Slovenska, konkrétně U16, U17 a U18. Tento universál si vyzkoušel jak slovenskou nejvyšší soutěž, tak i polskou druhou ligu (Sandecja N.Sacz). Naposled hrál za druholigový slovenský klub Tatran Prešov, jehož je i odchovancem. (POZICE - OBRÁNCE, ZÁLOŽNÍK, 178 cm / 75 kg)
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies