FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jaroslav Svozil: Příjemně mě překvapilo, jak to zde funguje

Jaroslav Svozil: Příjemně mě překvapilo, jak to zde funguje Z n o j m o - Jednou ze zimních posil, která se připojila ke znojemského kádru je i Jaroslav Svozil. Ten přišel na hostování společně se svým parťákem ze Sigmy Olomouc Pavlem Dreksou. Na podzim kapitán Sigmy B má sice zatím jednadvacet let, už má ale na pozici stopera řadu zkušenosti, mimochodem ze Synot ligy i z české reprezentace U21.

 
 
 

Jaká byla tvoje první reakce, když ses dozvěděl o zájmu Znojma?
Moje první reakce byla příjemná, chtěl jsem se v kariéře někam posunout a potřeboval jsem změnu. Proto, když přišla nabídka ze Znojma, tak jsem neváhal, kývl jsem na ní a jsem tu spokojený.

Na podzim jsi vedl Sigmu B jako kapitán v MSFL, posun do Fotbalové národní ligy bude jistě krok dopředu?
MSFL sice není tolik kvalitní jako naše Fotbalová národní liga, ale s béčkem Sigmy jsme byli po podzimu na prvním místě a odehrál jsem prakticky všechny zápasy. Nyní je to pro mě posun hrát za Znojmo, chci tu s týmem dosahovat co nejlepších výsledků.

Překvapilo tě ve Znojmě něco za ten zhruba týden a půl?
Příjemně mě překvapilo, jak to zde funguje. Je tu super parta a jak už jsem jednou zmiňoval, jsem tu spokojený.

Jak zatím zvládáš zimní přípravu?
Zimní příprava bývá vždy náročná, s tím se člověk musí smířit a poprat. Sice běhání moc rád nemám, což skoro nikdo, ale je to potřeba. Když se to odmaká, člověk se pak cítí dobře.

Působíš na mě na stoperské pozici jako hodně dynamický typ.
Neřekl bych, že jsem nějaký rychlostní typ. (s úsměvem) Každopádně tohle musí posoudit trenér nebo diváci.

Ty jsi byl minulý rok nominován do reprezentace ČR 21 a právě letos hostíme ME. Myslíš, že i přes velkou konkurenci, pokud bys hrával a byla dobrá forma, že tu je šance na nominaci?
Konkurence je v reprezentaci odjakživa velká. Když budu hrát a podávat kvalitní výkony, určitá možnost by tam mohla být. Rozhodnutí nechám na jiných, budu se soustředit abych odváděl co nejlepší práci ve Znojmě.

Ty jsi už okusil i Synot ligu, je to zřejmě tvůj hlavní cíl opět si zahrát první ligu?
Přesně tak. Člověk musí mít ty nejvyšší cíle. Nyní se soustředím, abych odváděl co nejlepší práci ve Znojmě, abychom se z jedenácté pozice na jaře posunuli dopředu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies